|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 30.30% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
15 | 45.45% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
4 | 12.12% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
4 | 12.12% |
Głosujących: 33. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
fajne nie ma co. masz calikiem fajny styl pisania no i lubisz uzywac sarkazmu i Ci to wychodzi.Nie patrzylam ile masz lat ale widac , ze dosc racjonalnie myslisz , wiec jest jeszcze fajnie
![]() ![]() ![]() Neina |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
O rany, jak ja dawno nie czytałam i nie oceniałam fs, jeeeej ^^"
Ładnie piszesz, ciekawy język, brak błędów(przynajmniej ja nic rażącego nei zauważyłam) ogólnei bardzo fajnie się zapowiada. Temat też jest dosyć oryginalny, ocenię po drugim odcinku. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, dlaczego, ale mi się to nie podoba. Pomysł na pracę tej Bijou zgapiony z mojego FS, ale tego się nie czepiam. Po pierwsze, odcinek krótki, po drugie, jakoś... nie wciągnął mnie. Trochę oklepany i nie wiadomo, o co w nim w ogóle chodzi, tak samo, jak można przewidzieć, co się stanie.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne fs. Błędów nie widzę. Z niecierpliwością czekam na drugi odcinek! Wtedy ocenię dokładniej. Na razie daję 8/10
Dzięki za ocenkę mojego fotostory :-) |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
No no Eventualna widzę, ze talent masz po Delicate =) Bardzo ciekawe fotostory. Ciekawe jak się rozkręci
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Fajne, podoba mi sie. narazie niedam oceny, ale wydaje mi sie ciekawa. Czekam z niecierpliwoscia na kolejny odcinek!
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Jezeli piszesz fotostory ot tak, to musisz byc naprawde bardzo zdolna, zebym spadla z krzesla. A poniewaz juz jestem na ziemi, wystarczy tylko, ze powiem abys poprawila detale sima i po prostu popracowala ze zdjeciami. O literowkach i malych bledach nei wspomne, bo w koncu nie jestes polonista - ale jak mozesz to pisz w wordzie, beda sie mniej czepiac ;) Ogolnia fabula zaczyna sie ciekawie, nie bede oryginalna i poczekam na kolejny odcinek. Zycze weny;
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Super piszesz !!!!!! Prawie każdy pisze jakoś poetycko i tak.... elegancko francko. Treść twojego Fotostory jest w pewnym sensie banalna, a z innej perspektywy genialna. Narazie za mało historii, żeby ocenić, ale sposób pisania podziwiam i natychmiastowo chce dostać korepetycji !!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
hej
![]() widze ze wena ci potrzebna,ale nikt jej nie sprzedaje czesc :* |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |