![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Objawy, które opisałaś pasują do wszystkich wymienionych wyżej sugestii. Może to być zbyt słaby zasilacz, złe chłodzenie procesora i/lub karty graficznej ale równie dobrze może to być problem z ustawieniami monitora (rozdzielczość i częstotliwość odświeżania). Możesz sprawdzić podgląd zdarzeń (Start -> Programy -> Narzędzia administracyjne, lub w Panelu sterowania) - przy odrobinie szczęścia będą tam informacje o tym co spowodowało problem. Żeby wyeliminować winę systemu uaktualnij Windowsa za pomocą Windows Update. Spróbuj pograć na minimalnych detalach - czy ma to wpływ na czas grania? A tak w ogóle to po jakim czasie od rozpoczęcia gry występuje problem? Ponieważ komputer jest na gwarancji to samemu niezbyt wiele można zrobić. Najlepiej byłoby wziąć pudło pod pachę, płytę startową Simów do kieszeni, udać się do serwisu i tam opisać problem. |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ja miałam to samo. Mam kompa o takich samych parametrach. Ja musiałam co chwilkę zapisywać ( co jakieś 10-15 min. ) !!
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
hmmm... a długo masz tego kompa???..... rozkręć kompa, i wentylatorek... i wyczysc go z kurzu, być moze procesor się przegrzewa, bo klimka nie dziala
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
U mnie identyczne objawy powodowało złe chłodzenie. Jesli to HT to tym bardziej. Od czasu założenia bloku wodnego nic mi sie nie wyącza. Czarny ekran to często przegrzany proc. Tzn nie przegrzany ale wyłączony przez biosa ze wzgledu na możliwość przegrzania.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|