![]() |
#12 |
Guest
|
![]() ![]() Oto simka w bluzce, którą sama zrobiłam ![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Rudzielec jest bardzo fajny, murzynka taka sobie ale ta ostatnia jest brzydka i straszna. Wybacz mi ale dam ci za te trzy 5/10, takie życie ![]() |
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Murzynka jest ładna, a ta ostatnia ma trochę jakby pomarszczoną twarz (taką bruzdę). Gdyby nie ta bruzda, znacznie lepiej by wyglądała.
![]() Z tych czterech Simek moim zdaniem najlepiej prezentuje się Murzynka i elfka.
#15 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne simeczki, chociaz ta ostatni brzydka. Ojejku ona ma bluźe z Billusiem- daj mi taką bluzie daj
![]() 1 Simka- 7/10 2 Simka- 8/10 3 Simka- 9/10 4 Simka- 3/10 a bluźeczka- 10000000000/10 ![]() Pozdro!!! |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Simki ogólnie ładne. Takie inne. Najbardziej podoba mi się murzynka.
|
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm, ta ostatnia Simka wydaje mi sie najładniejsza ze wszystkich, które tu dałaś (przede wszystkim duże, ładne oczy), chociaż tak z rysów twarzy nie do konca przypomina mi Azjatkę, ale to może dlatego, zę widziałam inne (azjatki), których cechy były bardzo uwypuklone.
![]()
#19 |
Guest
|
![]()
Elf - STANOWCZO za ponure jak na elfa. Gdyby nie te szpiczaste uszy to w życiu nie powiedziałabym, że to elf
Rudy piegus - za ponure... mam jakiś stereotyp, że rudy piegus przynajmniej się uśmiecha i w żadnym wypadku nie jest ponury Murzynka - mojej siostrze by się podobało: jak polewa czekoladowa Azjatka - eeee... no do azjatki to nawet podobne... |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Elfka - byłaby całkiem ładna, gdyby nie ten dyskotekowy image... znacznie lepsza byłaby kiecka. Gdyby nie to co w/w, byłaby bardzo fajna
Rudy piegus - katastrofa. Nie podoba mi się... jakaś taka... bleech... Murzynka - KATASTROFA. Murzynki mają raczej okrągłe rysy... wyglada jakby miała szczękościsk... nie, nie podoba mi się Bluzka - nie będę tego komentować, gdyż tego posta czytają chyba tylko fani TH... ale ty chyba nie zrobiłaś tej bluzki od podstaw - więc to chyba tylko recolor (mogę się mylić, ale wydaje mi się że widziałam już gdzieś ten top) Azjatka - azjatką typową, to ona nie jest, raczej podchodzi tak pod mangę. Ale jako simka całkiem ładna i sympatyczna... słodka do kwadratu (a ubranie z NŻ komiczne) To było moje zdanie :* Martencja |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|