![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
hmm.. nie wiem czy dobrze rozumuję, ale chodzi Ci chyba o to, że nei wiesz jak rozróżnić dodatki z gazety, tak? nic prostszego - rozpakuj te rzeczy z płyty, na pulpit, a potem usuwaj, po tytułach te z downloads... oj, chciałabym miec takie problemy jak ty... mam nadzieję, że pomogłam...
![]() :* Martencja |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... Nikt nie czyta, co piszę, czy jak? Usuń cały Downloads i wszystko będzie w porządku. Dodatków podstawowych nie da się wywalić. Spokojnie, one zostaną. W folderze Downloads są jedynie te ściągnięte z neta/z płyty, więc się nie obawiaj. Kasuj Downloads i będzie ok.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wywalił wszystkie dodatki, została "czysta gierka". Zrobił tak jak Ci napisała berata - wyczyścił downloads. Potem znowu wszystko wgrywałam, ale już nie podgrałam tych domów. Być może winien jest tylko jeden, można było pojedynczo wrzucać, sprawdzać gierkę odpalając, ale ja wolałam nie ryzykować. Poza tym wole sama budować, więc nie rozpaczam ![]() Powiem Ci, że te dodatki z GRY to żadna rewelacja, więcej z neta fajnych pościągałam, na forum dużo dobrych linków jest. Jak masz z tym problemy, to może poproś kogoś oblatanego w tych sprawach - temat szybko załatwi a Ty się stresów niepotrzebnych pozbedziesz. Powodzenia ![]() g |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Elo moi drodzy i wszyscy, którzy mi pomogliśvie.
Dzięki serdeczne za pomoc!!! Pobrałam z internetu program polecony przy podobnym do mojego problemie. Uruchomiłam go, usunęłam pliki, które zostały zaznaczone na czerwono i dzięki Bogu wszystko działa!!! Bardzo dziękuję za pomoc, problem nareszcie rozwiązany!!!!!!!!! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|