![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najbardziej ze wszystkich do oryginału podobna jest Beyonce, ale to głównie zasługa fryzury. Jessica Alba- może być, a Paris Hilton niepodobna. Nie udał Ci się nos. Tzn. ona ma trochę nieudany nos po tych wszystkich operacjach, ale jednak nie taki, jaki Ty jej dałaś! On jej jakby "opadł" (Simce).
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Dziękuje za oceny. Są lepsze niż się spodziewałam. Niedługo dam jakąś nową gwiazdę ![]() ![]() |
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Jessica, w rzeczywiscosci, ma mniejsze oczy i trochę "wyżej połozony" nos.
Beyonce podobna, tlyko z ajasną skórę ma. Hilton na tak średnio. Gdybyś jej zorbiła węższy nos "na górze" to by było lepiej. Tak sobie jest, ale znów nie najgorzejj. |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
jakże miło z twojej strony - no to poprawiona ocena. Wierzcie na słowo - z jakimkolwiek zdjęciem lepiej się ocenia bo czasami obraz w głowie jest niedokładny
w tym pierwszym podobieństwa doszukać się nawet można. Moze trochę bardziej czarne tęczówki oka?(serio, pierwszy raz w życiu słyszę o tej aktorce czy kto to tam jest) Beyonce jak już mówiłam: widać podobieństwo Paris: wiem jak wygląda. Ba, dowiedziałam się o jej istnieniu całkiem niedawno. Brwi trochę w górę + szczęka znacznie bardziej kwadratowa o ile się da i będzie bardziej podobna. I tak jest już wystarczająco szpetna i podobna do oryginału ![]() OFFTOPIC(wybaczycie?) Aż TAK zacofana nie jestem wg rozumowania niektórych, że się brzydko wyrażę: idiotek. Nie czytam kolorowych pisemek ani nie oglądam tandetnych filmów dlatego znam nikłe grono aktorów ale za to porządnych(Krzysztof Kowalewski - to jest ktoś a nie jakaś pusta panienka która w głowie ma tylko powiększanie cycków) |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
jak zobaczylam twoja simsowa Albe, w ogole jej nie poznalam.
Za to Beyonce juz tak, ale glownie dzieki fryzurze. Paris totalnie Ci nie wyszla. Nos wszystko psuje. |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Jessica nie podobna
Beynoca owszem, tylko powinna mieć brązowe włosy i ciemniejszą skórę Paris też niezbyt podobna. 6/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Christina Aguilera
Tutaj fotka dla porównania No a więc jedziemy ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje za poprzednie oceny. I proszę o oceny Christiny i jeżeli ktoś nie ocenił to poprzednich. Pozdro Lil. Edit_Lil.: Trochę zmieniłam zdjęcie. Jest bardziej podobne do mojej simki niż to poprzednie!Tu ściągniecie Aguilere Ostatnio edytowane przez ▫Lily▫ : 15.02.2006 - 09:41 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Na simce dobrze by było troszkę pomniejszyc podbródek (lekko) i zrobić jej twarz lekko pulchniejsza (zbyt trójkątna jest ;-) )
I nos na 3 fotce mi nie przyponima jej nosa. Fotkę porównawczą warto zmienić na jeden ze starszych image Xtiny (proste włosy i kaszkiet... to było kiedyś) Zobacz: Te zdjęcie oraz Tą fotką Ostatnio edytowane przez T42 : 03.01.2006 - 18:59 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jest naprawdę na drugim miejscu z tych trzech. Jest dość podobna, szczególnie oczy - są bardzo adnie dobrane. Ja zawsze miałam problemy z oczami. Na stronkach wyglądały ładniej, niż w grze
![]() Zgadzam się do opinni czyjejśtam, że Beyonce powinna mieć ciemniejszą karnację. Ale wyszła najlepiej. Ma tak otwarte trochę usta, jak przeważnie ma w rzeczywistości. I ta fryzura... Jest wyśmienita! HAHAHA ta Paris, to nieźle... Ta fotka akurat tak wyszła i ty wzięłaś z niej przykład. Najgorzej tutaj wyszedł nochal - kompletnie inny niż na focie. Oczka jak z obrazka - są poprostu identyczne! Ogólnie uważam, że masz duży talent. Ja musiałabym soie drukować zdjęcia, bo nie potrafię zapamiętać jaką ktoś ma mordę i włączyć w tym czasie simsy i wogóle... Naprawdę rób tak dalej. Bardzo mi się podoba. 10/10 serio. Edit: Agilera jest piękna 10/10 też Ostatnio edytowane przez efciaq : 03.01.2006 - 18:59 |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę przypomina Christinę (makijaż, kolczyk, włosy, czapka), ale gdybyś dała jej inną fryzurę, nie zauważyyłabym podobieństwa. Christina Aguilera ma chyba trochę bardziej pociągłą twarz i nos u Twojej Simki jest trochę inny.
|
|