![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Mnie 1 odcinek nie zachwycił aż do utraty tchu. Ale, szczerze mówiąc, nie był beznadziejny.
I zauważyłam coś, co w niektórych domach mówią mamy do swoich córek: "Zrób coś z tym, to wygląda okropnie". Ogólnie wszystko jest dobrze. Narazie z oceną się powstrzymam, ok? ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 13
|
![]()
Witam wszystkich ktorzy czytali i chca czytac to moje dzielo (hahaha). Otoz niedlugo zaczna mi sie ferie i rozpoczne prace nad 2 odcinkiem (jesli chcecie
![]() ![]() ![]() ![]()
I'm always amazed how we're so self destructive Ostatnio edytowane przez Apostołka : 04.02.2006 - 21:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie jest jakoś rewelacyjnie, nie jest też jednak aż tak źle. Czekam na kolejny, mam nadzieję, że troszkę lepszy, odcinek. Zaciekawiło mnie, choć odczuwam niedosyt i pewnego rodzaju monotonię fabularną.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Mi sie podoba:] Pisane językiem potocznym, a ja lubie jak jest tak pisane:] I ta mama jest fajna
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ja osobiście nie znam się na komiksach (zbyt to skomplkowane
), ale moim jeśli chodzi o graficzna strone, to nie jest najgorzej. Komiks jest czytelny. Na tomiast jeśli chodzi o fabułe, to szczerże mówiąc nie spotkałam się jeszcze z historią która byłaby naprawdę życiowa. Chcąc nie chcąc wszystkie historie wymyslone prze człowieka będą podobne. Jedli chodzi o oblicza miłości, to trudno tu jakoś to ocenić po jednym odcinku, więc liczę na następne odcinki. Na razie nie ma czego oceniać- akcja dopiero sie rozwinie (mam nadzieje). A tym czasem pozdrawiam Cię Paulinko i zyczę sukcesów ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 13
|
![]()
Witam wszystkich! Po dlugim czasie wreszcie 2 odcinek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Na początek chciałam do czegoś nawiązać...
Cytat:
Jakość zdjęć jest jaka jest, ale mimo to zdjęcia wygladają jak dla mnie estetycznie. Widać, ze robisz, co możesz, by były OK. Za to plus. Jeśli zaś chodzi o treść, to nie przypadła mi za bardzo do gustu. Tzn. fragmenty, gdzie Flora rozmawia z rodzicami i ma urodziny są fajne ("Kwiatuszku!" ![]() Ale fragment z Orlandem mi sie nie podoba, ta ich gadka, przemyślenia Flory... Wychodzi na idiotkę. A te "hihi", "hehe", bardzo mi coś przypomina, ale nie powiem co. ![]() Nie chodzi o to, że Flora nie może być idiotką, tylko mnie to po prostu znudziło. ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Polciu, to co powiesz o ilości komentów przy moim FS, które ma 4 komentarze po każdym odcinku? Co? Że to jest ZAŁOŚNIE mało? Tego bym się spodziewała. Nie bądź zbyt wybredna i bierz, co dają..
FS jest takie jak każdy komiks. Bogata, rozpieszczona córeczka chce coś zrobić, a jak tego nie dostanie to dostaje z kolei ataku "Młodzieńczego buntu". Niezbyt zaradni rodzice nie potrafią poradzić sobie z córunią. Ja to bym przypiłowała raz a dobrze ;D Wiem, wiem, nie mam instynktu macierzynskiego. Dobrą matką chyba nie będę ![]() Zdjęcia takie sobie..a one akurat w komiksach są alfa i omega... 7/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
hej , hej !! widze ze nie wszystkim podoba sie to fotostory ale zdecydowana wiekszosc głosow jest za i ja tez !! chociaz to dopiero drugi odcinek :] mam nadzieje ze wytrwasz do końca i że nie bedziemy musieli czekać zbyt długo na kolejne odcinki . myślę też że następne komenty będę mogła załączać jakoś normalnie bez fatal errorów i tak dalej . tak więc mi się podobało i tak trzymać(nie puszczać )
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|