![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
wejdę do gry i sie zorientuję,bo tylko raz gdzies w jakimś domku tego chomika postawiłam,ale to trochę potrwa
![]() ok,więc tak jak mówiłam,klatka z chomikiem jest w dziale nauki,czyli gdzie są biblioteczki,szachy,instrumenty itp.,a żeby ją było widać trzeba nacisnąć znaczek nieskończoności(taka odwrócona ósemka) który pokazuje wszystkie przedmioty zgromadzone w tym dziale ale bez segregacji,czyli: najpierw wchodzimy do działu gdzie są te wszystkie rzeczy(znaczkiem tego działu jest figura konika z szachów)a potem naciskamy na znaczek nieskończoności,powinna być...a jak nie ma w tym miejscu to nie wiem dlaczego,może wymaga dodatków UV i NŻ? mam nadzieję,że udało mi się wyjaśnić ![]() Ostatnio edytowane przez Tygrysia83 : 22.01.2006 - 18:49 |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Blue Eyes jakie masz dodatki możne to jest tego przyczyną...Mi wiele dodatków nie chce chodzić bo nie mam TS Nocne Zycie -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Tygrysia mam do ciebie małą prośbę. Wysłałabyś mi też tego chomiczka, bo ja na niego właśnie czatowałam, a on był cały czs płatny.
Mój e-mail: [email protected] Baaardzo proszę. Aha tam pisze, że potrzebny jest mesh. Blue Eyes może właśnie nie masz mesha? Ostatnio edytowane przez Agita : 22.01.2006 - 19:36 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Agita-Tobie też już wysłałam.Mesh jest zawarty w tym co wam wysłałam.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ten chom cały czas śpi, a ja jak klikam na nim i ustalam jakś opcje to ona znika! Nie da się nic z nim robić??? ;( Tam są różne angielskie opcje, ale jak na nie klikam to się nie da
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dzięki Tygrysia, później sprawdze jak u mnie działa
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Oh jak ja zawsze marzyłam o jakimś nowym zwierzątku obojętnie jakim a nie ciągle te rybki! Tygrysiu mam taką proźbe mogłbyś i mi przesłać tego chomiczka? Bardzo bym prosiła. mój mail to [email protected] lub [email protected] a nr gg 4069500 Bardzo prosze!
Aha i z góry :ty: :ty: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|