![]() |
#11 | |
Reputacja: 13
|
![]()
Domek świetny^^
Tylko lodówka tak jakoś "odstaje" od reszty. Poza tym, super :] Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Fajne. Nawet kaloryfer mają!
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek, taki przytulny, tylko nie pasuje mi kolor lodówki, nie lepsza byłaby ta taka jakby drewniana?
Aha ocenka:9/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
przesliczny, szczegolnie sypialnia. prosze daj mi go sciagnac czy cos. tez chce miec cos ladnego
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Właściwie nie mam zbyt wielu zastrzeżeń, jedyne, co mi się nie podoba, to łazienka. A raczej obie łazienki. W tej dla gości jest zdecydowanie zbyt ciasno i niepotrzebnie wstawiłaś tam prysznic, natomiast ta prywatna ma niefortunnie dobrane meble. Oprócz tego właściwie nawet dobrze.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Faktycznie chałupka w stylu KasH - ciepła i elegancka. Co prawda to nie są moje klimaty, ale uważam, że to znakomita produkcja. Poprawiłabym jedynie kolorystykę terrakoty w sanitariatach, zgodnie z sugestia Kasi lazienkę gościnną należałoby poszerzyć i dopieściłabym ogródek.
|
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
no tego...mogłaś się berdziej postarać
z zewnątrz 6/10 wewnątrz 5/10 ogród 4/10 razem 15/30 3+(niechciało mi sie komentować)
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dasz do ściagnięcia?? On jest bardzo ładny! Lubię małe domi
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
NINKAAA92 zauważyłam, że wszystkich pytasz się czy da swój dom do ściągnięcia bo aż w 14/17 twoich ocen pytasz się o to(jaka ja dokładna)... nie to żebym się czepiała bo mi to w ogóle nie przeszkadza ale dziwie się po co ci tyle domków...
![]() Wracając do oceny. Domek podoba mi się jest przytulny, czuć ten rodzinny klimacik. Nie jest to mój styl ale liczy się wykonanie które mi się spodobało |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Justynko bo mi się strasznie te domy podobają, a ja ni jak budować nie umiem i mam tylko dodatek nż więc sobie zbieram domki,bo niedługo będę mieć więcej dodatków.
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|