![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Gdyby znał stronkę na której znajduje się dana rzecz bardzo proszę...niech ją tu poda,gdyż to jest potrzebne do mojego domku.Eh curónia jest już nastolatką(z trądzikami) a mamuśka po rozwodzie..trzeba zmienić domek.
A więc bardzo bym prosiła o: 1.Rzeczy do pokoiku dla nastolatki(w spokojniejszych kolorach np.niebieskim białym,jasnym różowym...Ale może też być w ramach ostateczności w wyzywających kolorach.) 2.Rzeczy do pokoju dla samotnej mamy wychowyjącej nastolatkę. ![]() 3.Ubrania dla nastolatki-Ale dla takiej bardziej kujonki.Wiecie długi sweterek na zameczek lub bez,długa spódnica itp. 4.Kolczyki dla nastolatki-wiecie serduszka,kwiatuszki..BYLE NIE MROCZNE! 5.Ozdoby do kuchni(wiem,że było tyle tematów,ale rzeczy podane nie przypadły mi do gustu.). 6.Ta nastolatka za 7 lub 6 a może 5 dni będzie już dorsłom więc proszę też o ubrania kolczyki i jakieś ubrania dla kobiety która dopiero co jest dorosła. I to chyba wszystko. Naprawdę proszę o te rzeczy jest to dla mnie naprawdę ważne. Jeśli temat już był-naprawdę Soory! Ostatnio edytowane przez Ziomka_1112 : 31.01.2006 - 21:48 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|