![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Pierwsza mi się podoba, chociaż te włosy naprawdę mogłyby być inne. Ma ładnie zrobioną twarz, chociaz nie ma w niej nic szczególnego
![]() ![]() Co się zaś tyczy piżamki.. nie podoba mi się. Bez cieni. Ten motyw z misiem nie pasuje do czerni. szczególnie w takich kolorach ![]() Cóż, tak samo jak girl_nr_6 pewnie jeszcze tu wpadnę ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
No i kolejny temat w którym simki przypominają mi ZA BARDZO maxsisowskie, no może ta ostatnia ujdzie w tłoku, a poza tym źle dobranie makijaże no i te włosy do ostatniej nie mam nic do zarzucenia, ale pierwsza i druga... Spróbuj przejżeć sobie strony internetowe, a napewno znajdziesz wzory simek na bazie których możesz zrobić tą jedną niepowtarzalną!!! Bardzo mi przykro ale za simki tylko :con: 3/10
Za piżamkę dość ładna! ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
A więc po kolei:
Jaśmina – ma zbyt żółty kolor włosów, za czerwoną szminkę i nie podobają mi się jej kolczyki (do niczego nie pasują). Oczka ładne, ale kształt twarzy nie za bardzo – za chudy i zbyt wydłużony. Petra – kolor włosów jest za jasny w stosunku do koloru skóry i fryzura... nie znoszę tych maxisowych koków. Znów pojawiają się TE kolczyki. Co prawda pasują do ubioru, ale jakoś mi się nie widzi murzynka w niebieskim... Usta są za szerokie i murzyni mają takie grubsze, ale bardziej „płaskie” nosy. Shelia – Tu jest dużo lepiej! Ładne włosy, buźka, kolory. Jedyne, co mi nie pasuje to ta mocna, czarna kredka do oczu i za ciemny kolor brwi. Po za tym jest OK. Piżamka – Słodziutka, ale taka zwyczajna. Mogłyby być dodane jakieś ładne wykończenia i zamiast tego czarnego jakaś inna tekstura. Jednym słowem nic nadzwyczajnego. Ogólnie to będzie jakieś: 5/10 ![]() Ćwicz dalej, a będzie lepiej! Pozdrawiam _AgAtA_ |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Simki mogą być, ale zachwycona nie jestem.
Pierwsza simka ma paskudny kolor włosów. Twarz taka sobie(5,5/10) Druga również ma niepasujący kolor włosówi za grube wargi, ale oprócz tych dwóch rzeczy jest ładna(7/10) Trzecia jest zupełnie w porządku :D (8,5/10) Pizamka może być, ale jest trochę za prosta. Mogłś dać chociaż jakis misiowy wzór na majtkach xD (5,5/10) Ogólnie jest nieźle, ale trening czyni mistrza:P |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
To więc teras ja
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
podoba mi sie ostatnia simka
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No wiec daję następne. Co prawda przy tej drugiej sie raczej nie starałam, jest zrobiona dosyć szybko.
Melania Żanna Amelia Oksana I na koniec pokaże Wam mojego ukochanego bejbusia w simsach. Ta dzidzia jest strasznie smieszna ![]() ![]() Proszę o komentarze ![]() Ostatnio edytowane przez riannon : 11.02.2006 - 15:19 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
2 simka ma dużą warge,dlatego,że jest muzina
10/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Melania 3\10
Żanna 7,5\10 Amelia nawet 100\100 Oksana 0\10 a tak lacznie 7,50\10 albo 75,5\100 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|