Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.02.2006, 21:35   #11
Arya
Guest

Domyślnie

Pierwsza mi się podoba, chociaż te włosy naprawdę mogłyby być inne. Ma ładnie zrobioną twarz, chociaz nie ma w niej nic szczególnego W sumie nawet chętnie bym ją ściągnęła, ze względu na fizjonomię ;> W tej drugiej w sumie nia pasuje mi wszystko, zaczynając od ubrania, a koncząc na rudych włosach. Mogłas odpuścić te wielkie kolczyki, naprawdę. Ten jasny cien do powiek też niezbyt pasuje do ciemnej karnacji, na przyszłość wybieraj raczej ciemniejsze Ta ostatnia tez przypadła mi do gustu, chociaz kolczyki są straszne. No i chyba pałasz wybitną miłością do czerwonych szminek, bo każda simka takową ma.

Co się zaś tyczy piżamki.. nie podoba mi się. Bez cieni. Ten motyw z misiem nie pasuje do czerni. szczególnie w takich kolorach Ale ćwicz ^^

Cóż, tak samo jak girl_nr_6 pewnie jeszcze tu wpadnę

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.02.2006, 09:54   #12
Nilieny
Guest

Arrow ...

No i kolejny temat w którym simki przypominają mi ZA BARDZO maxsisowskie, no może ta ostatnia ujdzie w tłoku, a poza tym źle dobranie makijaże no i te włosy do ostatniej nie mam nic do zarzucenia, ale pierwsza i druga... Spróbuj przejżeć sobie strony internetowe, a napewno znajdziesz wzory simek na bazie których możesz zrobić tą jedną niepowtarzalną!!! Bardzo mi przykro ale za simki tylko :con: 3/10
Za piżamkę dość ładna! no powiedzmy 7/10

stare 07.02.2006, 10:25   #13
Nesy

Reputacja: 10
Domyślnie

A więc po kolei:

Jaśmina – ma zbyt żółty kolor włosów, za czerwoną szminkę i nie podobają mi się jej kolczyki (do niczego nie pasują). Oczka ładne, ale kształt twarzy nie za bardzo – za chudy i zbyt wydłużony.

Petra – kolor włosów jest za jasny w stosunku do koloru skóry i fryzura... nie znoszę tych maxisowych koków. Znów pojawiają się TE kolczyki. Co prawda pasują do ubioru, ale jakoś mi się nie widzi murzynka w niebieskim... Usta są za szerokie i murzyni mają takie grubsze, ale bardziej „płaskie” nosy.

Shelia – Tu jest dużo lepiej! Ładne włosy, buźka, kolory. Jedyne, co mi nie pasuje to ta mocna, czarna kredka do oczu i za ciemny kolor brwi. Po za tym jest OK.

Piżamka – Słodziutka, ale taka zwyczajna. Mogłyby być dodane jakieś ładne wykończenia i zamiast tego czarnego jakaś inna tekstura. Jednym słowem nic nadzwyczajnego.

Ogólnie to będzie jakieś: 5/10
Ćwicz dalej, a będzie lepiej!

Pozdrawiam _AgAtA_
Nesy jest offline  
stare 07.02.2006, 14:22   #14
Liska
Guest

Domyślnie

Simki mogą być, ale zachwycona nie jestem.
Pierwsza simka ma paskudny kolor włosów. Twarz taka sobie(5,5/10)
Druga również ma niepasujący kolor włosówi za grube wargi, ale oprócz tych dwóch rzeczy jest ładna(7/10)
Trzecia jest zupełnie w porządku :D (8,5/10)
Pizamka może być, ale jest trochę za prosta. Mogłś dać chociaż jakis misiowy wzór na majtkach xD (5,5/10)
Ogólnie jest nieźle, ale trening czyni mistrza:P

stare 07.02.2006, 20:44   #15
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Liska
Simki mogą być, ale zachwycona nie jestem.
Pierwsza simka ma paskudny kolor włosów. Twarz taka sobie(5,5/10)
Druga również ma niepasujący kolor włosówi za grube wargi, ale oprócz tych dwóch rzeczy jest ładna(7/10)
Trzecia jest zupełnie w porządku (8,5/10)
Pizamka może być, ale jest trochę za prosta. Mogłś dać chociaż jakis misiowy wzór na majtkach xD (5,5/10)
Ogólnie jest nieźle, ale trening czyni mistrza
Wzór co prawda na majtkach był, ale z tyłu I był malutki, więc go nie pokazywałam...

stare 09.02.2006, 11:26   #16
Sushi007
Guest

Domyślnie

To więc teras ja Pierwsza simka nie jest za piekna nie podobają mi sie jej włosy natomiast druga lepsza a najbardziej podobna mi się trzecia^^ Ta piżamka czy bielizna hmm trudno ocenić ale troszke ten misiu nie pasuje mi do tła tej bluzki bo ona jest czarna a on zielony i troszke za duży ale tak to spodobały mi się te żeczy

stare 09.02.2006, 15:01   #17
CoRnEliA :)
Guest

Domyślnie

podoba mi sie ostatnia simka

stare 09.02.2006, 15:14   #18
riannon
Guest

Domyślnie

No wiec daję następne. Co prawda przy tej drugiej sie raczej nie starałam, jest zrobiona dosyć szybko.
Melania

Żanna

Amelia

Oksana

I na koniec pokaże Wam mojego ukochanego bejbusia w simsach. Ta dzidzia jest strasznie smieszna i ma fajnego tatusia, którego nie pokaże Dziecko nazywa sie Fabia.

Proszę o komentarze

Ostatnio edytowane przez riannon : 11.02.2006 - 15:19

stare 12.02.2006, 18:37   #19
blue eyes
Guest

Domyślnie

2 simka ma dużą warge,dlatego,że jest muzina
10/10

stare 12.02.2006, 18:54   #20
Midey
Guest

ThumbsUp

Melania 3\10
Żanna 7,5\10
Amelia nawet 100\100
Oksana 0\10

a tak lacznie 7,50\10 albo 75,5\100

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania