Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.01.2004, 20:33   #11
moonlight
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Żabka+Jan 19 2004, 10:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Żabka @ Jan 19 2004, 10:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-moonlight@Jan 19 2004, 09:08 PM
Owszem mam prawo się jej czepiać. Jak już mówiłem...przyklejeniec jest na ten temat. Sama Catia go tam wkleiła-Czyli Nowe tematy! A twoim zdaniem Żabko to najlepiej się jest czepiać. Ja się jeszcze nie czepiam. Słuchaj zrobiłem wszytko, by zwrócić jej uwagę. I ona to napewno przeczyta. Taka jest prawda.* I sprawdziłem to i wiem, że jest nowa. Ale regulamin to podstawa. A mogę jak już powiedziałem dopiero być wredny. Znajdę na wszystkie jej pytania odpowiedzi. Ale widocznie żabka jest bardzo stronnicza i woli wysypisko śmieci. Więc dalej je będziesz miała. Pozdrawiam...
Taaak? Buhaha! Dobrze zrobiłęś :lol: Upewiłeś tylko PuSha, że nie zostaniesz moderatorem :lol: PuSh powiedział: Moderowanie, to nie władza nad innymi i czepianie się ich, lecz poważna funkcja. Buhaha! Świetnie. :lol: Rób dlaej co chcesz bądź wredny - "Moderator musi być znany i lubiany przez wszystkich użytkowników" Świetnie, oby tak dalej :lol: Nie masz co marzyć o Moderatorze... [/b][/quote]
Ładnie się Żabko zbłaźniłaś. Ładnie. Bo ja moderatorem zostać nie chcę. Nie marzy mi się ten zawód. Nie znajdziesz też, żadnych dowodów na to, że chciałem kiedyś nim zostać. Wogóle to po co się Pusha czepiasz. Ja tutaj nie czekam, by on przyleciał, Catia czy jeszcze ktoś inny. Zależy mi na tym, żeby ukarać upomnieniem kasiaczka za to co zrobiła. Może wtedy nie będzie zakładać tylu tematów. Aż się uśmiałem. Dobre ja i moderator, a szkołe pewnie skończe za pare lat. Wiesz Żabko ja taki dwulicowy nie jestem, bo mi nie zależy tak jak Tobie na tej roli. Chyba, że ty też nie chcesz być moderatorem Ehh. Dziecko. Poczytaj sobie dokładnie to co napisałem. Może coś wywnioskujesz... Jak narazie jesteś tronnicza tyle mam ci do powiedzenia. A tutaj stronniczośc i krótkowzrocznośc nie pasują. Liczy się obiektywnośc i przedstawienie wad i zalet jednej i drugiej strony. Idę spać. Dobranoc @LL..

Witam ponownie, gdyż zrobiłem edycję. Mam włączone gg i dotarła do mnie ciekawa wiadomość spod numeru:4713723 o treści:Sam się zbłażniłeś. Nic nie zrobisz kasiaczkowi. Zresztą, nie zwracaj na mnie uwagi bo mnie to Twoje żałosne posty, i kretynskie tłumaczenie wqurwia** Bay

Haha. Jesteś Żabko wspaniała. Nie sądziłem, że aż tak się ubawię nad tym co mi napisałaś. Następny dowód na twoją krótkowzroczność, gdyż mnie zablokowałaś. Kochanie to jest poprostu żałosne. Zresztą po co ja to piszę. Robię z tego jakieś wielkie rzeczy. Żabka mnie nie interesuje. Ehhh. Cięzkie jest życie Sima...haha...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.01.2004, 20:48   #12
kasiaczekcool
Guest

Domyślnie

widze żę temat jest całkowicie poświęcony mojej osobieto może ja sie wypowiem:
po pierwsze nienawidze do jasnej ......... ludzi kturzy sie czepiają
po drugie jestem nowa lubie abrekadabre ale niecałkiem ją odkryłam ,
owszem lubie nabijaćproblem lecz ciekawostka
jak mam pytanko to zawsze musze wyjść z gry the sims i napisać
co ty sobie myślisz żę ja siedze na tej stronie i nabijam posty.
daj se spoks pewnie dostane to upomienie ale bende dalej sobie simowaći może
zaloguje sie jako pinki nazłość tobie

stare 19.01.2004, 20:53   #13
Ersa
Guest

Domyślnie

Pozwolę sobie coś napisać :lol: Kasiaczek, oni wiedzą, że np. zarejestrujesz się jako Kasia to już bedą wiedzieli, że to ty bo poznają to po nr IP czy ID i tak dostaniesz upomnienie

stare 19.01.2004, 20:53   #14
moonlight
Guest

Domyślnie

Zakładając ten temat. Nie myślałem o tym Kasiaczku, że będę się mścić. Ani nawet mnie to nie ucieszy jeśli upomnienie dostaniesz. Tylko, że poczytaj sobie wpisy innych. A co do postów to nie wiem czy nabijasz je tam specjalnie czy nie. To sprawa tych co nabijają. Róbcie co chcecie teraz z tym tematem. Sądzę, że choć w części się wyjaśniło. Przynajmniej sie o tym dowiedziałaś. Aha i jeszcze jedno, ja się nie czepiam.

stare 19.01.2004, 21:04   #15
tomik
Guest

Domyślnie

Mooon light ma racje! Tu temtaty mnie nie wkurzają... wgoole tu nie wchodze gdyż nie mam abry.

Wkórza mnie jednak teamty na smis 2 jak tma wejde (jeden z moich ulubionych pokoi) to mnie szlag trafie jak widze"jakby to było.. A moze to za moze tamto ciekawe czy".. Jezu.... Macie screeny macie zapowiedzi.. istna nabijanina.. i nic dziwnego ze gostek po tygodniu ma 100 postów...

Przestańcie robić burdelu... a do adjminów zróbcie coś aby regulamin byłbardziej wifoczny... np czy nie da sie zroibc czegoś w stylu pop-up dla nowo zarejestrownaych z regulaminem?
Pozdrawaim

stare 19.01.2004, 21:24   #16
Justa
Guest

Domyślnie

No tak moi drodzy hmmm
Przeczytalam ta fasynujaca dyskusje.
Naprawde wielkie brava dla pana moonlight za perfekcyjne posty i ogromna uwage nad tym co dzieje sie w tym dziale.Przeoczylam wiele rzeczy w dzialach takich jak np "The Sims Abrakadabra" czy tez "The sims 2",a to za sprawa mojego dzialu ktorym ostatnio sie namietnie zajmuje.Zdaje sobie znakomicie sprawe z tego,ze panuje w obu dzialach totalny balagan.I tymczasem przyznaje uzytkownikowi moonlight RACJE.W najblizszym czasie uzytkownik o nicku kasiaczekcool dostanie upomnienie (bardzo mi przykro,ale rzeczywiscie dowodow jest wiele,a zachowanie mija sie z terscia regulaminu wiec to chyba logiczne,ze konsekwencje beda i nie mozna tego tak sobie pominac) Juz dzis zniknie pare niepotrzebnych temacikow.I mysle,ze temat TEN da niektorym do myslenia.
Kiedy zaczelam czytac to co jest powyzej nie schodzil mi usmiech z twarzy moze nie bede mowiala dlaczego,sami sie domyslcie.Ilez razy mowilam,ze liczy sie jakosc,a nie ilosc????????? Setki razy.moonlight rozumie twoje oburzenie,jestem na tym forum juz dosyc dlugo (spojrz date dolaczenia) na poczatku krew mnie zalewala kiedy widzialam niepotrzebne posty,ale jak wiesz czlowiek z czasem moze sie do wszystkiego przyzwyczaic.Ja moze przymakam i oczy na rozne sprawy,ale nadal jestem uczulona na glupote (i to chyba sie nie zmieni).
Jak to mawiala moja nauczycielka -> "lepiej siedziec w chlodku niz w cieplkym smrodku" Dlatego trzeba cos robic aby smieci nas nie zasypaly.

Pozdrawiam
Justa

stare 19.01.2004, 21:27   #17
pushek
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Żabka+Jan 19 2004, 10:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Żabka @ Jan 19 2004, 10:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-moonlight@Jan 19 2004, 09:08 PM
Owszem mam prawo się jej czepiać. Jak już mówiłem...przyklejeniec jest na ten temat. Sama Catia go tam wkleiła-Czyli Nowe tematy! A twoim zdaniem Żabko to najlepiej się jest czepiać. Ja się jeszcze nie czepiam. Słuchaj zrobiłem wszytko, by zwrócić jej uwagę. I ona to napewno przeczyta. Taka jest prawda.&nbsp; I sprawdziłem to i wiem, że jest nowa. Ale regulamin to podstawa. A mogę jak już powiedziałem dopiero być wredny. Znajdę na wszystkie jej pytania odpowiedzi. Ale widocznie żabka jest bardzo stronnicza i woli wysypisko śmieci. Więc dalej je będziesz miała. Pozdrawiam...
Taaak? Buhaha! Dobrze zrobiłęś :lol: Upewiłeś tylko PuSha, że nie zostaniesz moderatorem :lol: PuSh powiedział: Moderowanie, to nie władza nad innymi i czepianie się ich, lecz poważna funkcja. Buhaha! Świetnie. :lol: Rób dlaej co chcesz bądź wredny - "Moderator musi być znany i lubiany przez wszystkich użytkowników" Świetnie, oby tak dalej :lol: Nie masz co marzyć o Moderatorze... [/b][/quote]
wiesz droga żabko chyba mnie nie zrozumialas - nie pisalem "czepianie sie" tylko "wywyzszanie sie", wysmiewac innych tez nie mozna - wraz z tym postem to TY zamknelas sobie droge do moderowania.
stare 19.01.2004, 21:28   #18
kasiaczekcool
Guest

Domyślnie

ic niby ja robie bubel powtarzam żę za każdym razem jak mam problem to wyjde z gry a potem musze czekać asz sie załaduje żebym mogła graćdalej
nienawidze takiego czepiarstwa
-żabko moge iśćdo kafejki albo gdzie indziej

stare 19.01.2004, 21:39   #19
pushek
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Originally posted by kasiaczekcool@Jan 19 2004, 11:28 PM
ic niby ja robie bubel powtarzam żę za każdym razem jak mam problem to wyjde z gry a potem musze czekać asz sie załaduje żebym mogła graćdalej
nienawidze takiego czepiarstwa
-żabko moge iśćdo kafejki albo gdzie indziej
kasiekcool a nie rozumiesz ze wlasciwie CALE forum chce ci wytluamczyc ze robisz zle?
stare 19.01.2004, 21:41   #20
tomik
Guest

Domyślnie

to jescze głupsze ... któs wejdzie do kompa załaduje sie na twoje konto i ... chyba z ejestes inteligent i zamarzesz ślady...

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania