![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Wytworny bloczek a jakże. Cud miód i ultramaryna jak się patrzy.
W każdym razie nie przepadam za bloczkami. Bo co z nimi robić? Oprócz pokazywania i patrzenia? Dom dziecka? Dom starców? Hotel? Akademik? W "Gray Bone" zrobiłam dom starców. Ale ma mniej mieszkań - akurat na 8 simów. |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Bryła + Ładna, ciekawa kolorystyka. Taka ciepła... - Nie za bardzo podobają mi się dachy, zwłaszcza nad klatkami schodowymi. Uważam też, że blok jest trochę za bardzo przeszklony... Wnętrze + Śliczne, idealnie babcine mieszkanie. + Wszystko pasuje do siebie idealnie, no, prawie idealnie. + Podobają mi się tapety. Ogólnie wiele osób (w tym ja) boi się używać tych kwiecistych i wzorzystych. A ty nie tylko je zastosowałaś, ale jeszcze z jakim efektem! + Jest przytulne i ciepło. + Mieszkanie wygląda na funkcjonalne... - Widzę niestety za dużo pustych przestrzeni, przy głównym wejściu brakuje jakiś płytek, dywanika, czy choćby wycieraczki. Ogród - Nie jest ładny. Zbyt pusty, spędziłaś przy nim zbyt mało czasu, co widać. Kilka drzew, "piaskownica", fontanna... Średnio! - Niestety zero oryginalności, brakuje tutaj szaleństwa, jakiegoś parku, kącika dla zakochanych czy choćby porządnego placu zabaw. - "Tylko wygląda". Garaż nie ma żadnego zastosowania, bo samochody tam nie wjadą ani nie wyjadą bez pomocy kodu, plac zabaw to tylko zwykłe pokrycie terenu udające piaskownicę... A można było zrobić naprawdę wspaniały ogród! Rozkład wnętrz - Niefunkcjonalny. Wchodzi się do salonu, co jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Ale do sypialni i łazienki przez kuchnię?? To już jest dziwne. Razem 5/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Domyślam się ile pracy musiałaś włożyć w to cudo i bardzo mi się podoba... Czekam na inne pokoje
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Chyba nie mam się do czego przyczepić ^_^ Ten garaż jakoś tak mi trochę nie pasuje, ale i tak dam 1o/1o Mieszkanko babci Stasi jest stylowe i z "klimacikiem" Świetna praca.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Daj do ściągnięcia!!!! Bardzo potrzebuje bloku! Ploszę! 10/10 jest super!
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Super! Naprawde fajnie umeblowane, na zewnątrz tez nieżle.Daje 8/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Mnie też sie bardzo, bardzo podoba. Dołączam się do prośby NINKII92 i proszę i link do ściągnięcia
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 13
|
![]()
Calkiem ladny. Ale ja bym dala wiecej swiatla na zewnatrz... Tak strasznie ciemno jest. Ale ogolnie robi dobre wrazenie. Choc moglby byc jasniejszego koloru... 8/10
![]()
#19 |
Guest
|
![]()
podoba mi sie srednio moze zeby bylo tam wiecej mebelkow to bym poddala sie ocenie....
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Sam w sobie mi się podoba... Jest jednak ale, takie malutkie ale: mało mi tego ogrodu. Wiem jednak, że się napracowałaś. Wyszło ok! Dam 9,98/10
EDIT: Zmieniłam zdanie po przeprowadzeniu się do bloku. Tego ogrodu to jest w sam raz... 10/10 Ostatnio edytowane przez Skate_misia : 10.07.2006 - 14:52 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|