Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.02.2006, 08:41   #11
Margierytka
Guest

Domyślnie

Wytworny bloczek a jakże. Cud miód i ultramaryna jak się patrzy.

W każdym razie nie przepadam za bloczkami. Bo co z nimi robić? Oprócz pokazywania i patrzenia? Dom dziecka? Dom starców? Hotel? Akademik?

W "Gray Bone" zrobiłam dom starców. Ale ma mniej mieszkań - akurat na 8 simów.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.02.2006, 17:05   #12
Moriquendë
Guest

Domyślnie

Bryła

+ Ładna, ciekawa kolorystyka. Taka ciepła...

- Nie za bardzo podobają mi się dachy, zwłaszcza nad klatkami schodowymi. Uważam też, że blok jest trochę za bardzo przeszklony...

Wnętrze

+ Śliczne, idealnie babcine mieszkanie.
+ Wszystko pasuje do siebie idealnie, no, prawie idealnie.
+ Podobają mi się tapety. Ogólnie wiele osób (w tym ja) boi się używać tych kwiecistych i wzorzystych. A ty nie tylko je zastosowałaś, ale jeszcze z jakim efektem!
+ Jest przytulne i ciepło.
+ Mieszkanie wygląda na funkcjonalne...

- Widzę niestety za dużo pustych przestrzeni, przy głównym wejściu brakuje jakiś płytek, dywanika, czy choćby wycieraczki.

Ogród

- Nie jest ładny. Zbyt pusty, spędziłaś przy nim zbyt mało czasu, co widać. Kilka drzew, "piaskownica", fontanna... Średnio!
- Niestety zero oryginalności, brakuje tutaj szaleństwa, jakiegoś parku, kącika dla zakochanych czy choćby porządnego placu zabaw.
- "Tylko wygląda". Garaż nie ma żadnego zastosowania, bo samochody tam nie wjadą ani nie wyjadą bez pomocy kodu, plac zabaw to tylko zwykłe pokrycie terenu udające piaskownicę... A można było zrobić naprawdę wspaniały ogród!

Rozkład wnętrz

- Niefunkcjonalny. Wchodzi się do salonu, co jeszcze jestem w stanie zrozumieć. Ale do sypialni i łazienki przez kuchnię?? To już jest dziwne.

Razem 5/10

stare 17.02.2006, 18:20   #13
Orzech
Guest

Domyślnie

Domyślam się ile pracy musiałaś włożyć w to cudo i bardzo mi się podoba... Czekam na inne pokoje

stare 17.02.2006, 19:08   #14
Rivendell
Guest

Domyślnie

Chyba nie mam się do czego przyczepić ^_^ Ten garaż jakoś tak mi trochę nie pasuje, ale i tak dam 1o/1o Mieszkanko babci Stasi jest stylowe i z "klimacikiem" Świetna praca.

stare 29.03.2006, 15:40   #15
NINKAA92
Guest

Domyślnie

Daj do ściągnięcia!!!! Bardzo potrzebuje bloku! Ploszę! 10/10 jest super!

stare 30.03.2006, 07:20   #16
Nox
Guest

Domyślnie

Super! Naprawde fajnie umeblowane, na zewnątrz tez nieżle.Daje 8/10

stare 30.03.2006, 11:38   #17
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Mnie też sie bardzo, bardzo podoba. Dołączam się do prośby NINKII92 i proszę i link do ściągnięcia

stare 30.03.2006, 12:23   #18
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

Calkiem ladny. Ale ja bym dala wiecej swiatla na zewnatrz... Tak strasznie ciemno jest. Ale ogolnie robi dobre wrazenie. Choc moglby byc jasniejszego koloru... 8/10
stare 29.06.2006, 12:03   #19
Koniczynka
Guest

Domyślnie

podoba mi sie srednio moze zeby bylo tam wiecej mebelkow to bym poddala sie ocenie....

stare 29.06.2006, 12:14   #20
Skate_misia
Guest

Domyślnie

Sam w sobie mi się podoba... Jest jednak ale, takie malutkie ale: mało mi tego ogrodu. Wiem jednak, że się napracowałaś. Wyszło ok! Dam 9,98/10

EDIT: Zmieniłam zdanie po przeprowadzeniu się do bloku. Tego ogrodu to jest w sam raz... 10/10

Ostatnio edytowane przez Skate_misia : 10.07.2006 - 14:52

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania