![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Molly jaką kanapę? Wyłączyłam Zawartość zmodyfikowaną przed włączeniem simsów. Więc nie mam tam dodatków, poza skinami. Powiedz na którym zdjęciu...
|
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Hmm..dosyć dziwne..kafelki na ścianie w pokoju dziecka...i ta podłoga biało-szara w tym korytarzu. Nawet fajnie jak na clean
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
domek, willa - taka typowo amerykanska - bryla ladna, wrecz kolosalna. ladny ogrodek, garaz noi ten balkon tez niezly (chociaz ogrodzenie bym zmienila, troszkę nie pasuję do tego stylu) srodek kompletnie mi się nie podoba, kolorystyka jest tak dobrana, ze az sie zlewa. za to minus międzyinnymi. meble, meble, meble... maxis niby, ale dom z zenwtarz jest bardziej klasyczny niz nowoczesny, jak i umeblowanie - nie podoba mi sie ta mieszanka. troche pustawo gdzie niegzie, reszta wporzadku. -4. |
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Niepodoba mi sie to ze jest taki szary i ponury wrecz nieodpowiedni dla dzieci, dotego wszedzie kafelki. Za to bardzo podoba mi sie sypialnia rodzicow te kolory, podoba mi sie rowniez bryla
5/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Nasty ten dom jest celowo zrobiony z przedmiotów maxisa.
Moim zamiarem było zrobienie go "clean". Przy włączaniu wyłączałam zawartość zmodyfikowaną, więc nie możliwe jest żeby znajdował się tam mebel pobrany z internetu |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Sypialnia ta czerwona najładniejsza... Choć na czyimś miejscu nie robiłabym czerwonej sypialni bo ten kolor nie koi wzroku, już prędzej jakaś zieleń (sypialnie chyba powinny być w jasnym kolorze). Nie podoba mi się, że ogród mało zróżnicowany, a bryła nieciekawa, jest clean co prawda... ale możnaby zrobić coś lepszego clean. Nie przepadam też za salami dyskotekowymi w domach...
|
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
OMG to nie dom jest tylko willa! Ile ty kasy na to wydałaś?! Pozatym cleany mi się kojarzą z małymi, przytulnymi domkami, a ten tu jest nie dość że duży (dużo za duży
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|