|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
208 | 65.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
76 | 23.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
22 | 6.88% |
2 gwiazdki - Zgroza |
5 | 1.56% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
9 | 2.81% |
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Strasznie się cieszę, że wam się podoba. Szczerze to nie sądziłam, że będzie aż tak dobrze
![]() ![]() Wytrzymajcie! ![]() Pozdrawiam ![]() Edit: poprawiłam to powtarzające się zdjęcie i zmieniłam z "jej broda po cichutku zaczęła drżeć" na "jej broda zaczęła leciutko drżeć", myslę, że tak lepiej ![]() Ostatnio edytowane przez ~Asiulek94~ : 11.03.2006 - 07:54 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
O nastepny talent !? : )))) Podoba mi sie to fotostory i zachęcam Cię do daleszego pisania : PP
Pozdrawiam Wasza Boska Caro'tka |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajne fs tylko, że ten motyw na samym początku znichęcił mnie troszeczkę... :con:
Ale ogólnie bardzo ładnie i cacy... ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ładnie, bardzo ładny teskt i zdjęcia jednak sa drobne uwagi jak np. jedno zdanie i zdjęcie, urozmaić ten tekst.
![]() Z oceną się wstrzymam, Pozdro;D |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Parę szczegółów się tutaj nie zgadza. Np. napisałaś, że kobieta usiadła na krześle, a na zdjęciu stała przy mężu. Napisałaś też, że zawsze o tej porze, w salonie paliło się światło, ale na zdjęciu w pokoju jest ciemno. Poza tym nie widzę dwóch zdjęć. Staraj się, aby tekst jak najbardziej pasował do fotek.
Zadzwia mnie też zachowanie tych ludzi. Córka jest chyba już dorosła, a chodzi do szkoły... Matka zamiast wytłumaczyć wszystko dziewczynie wychodzi z domu. A ona zamiast poczekać, aż wszystko się wyjaśni - wyjeżdza... Przemyśl trochę bardziej zanim coś napiszesz. Mam nadzieję, że kolejny odcinek będzie lepszy. |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Nieźle sie zapowiada
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Niby spoko, ale nie do końca. Niedopracowane, oj i to bardzo. Po każdym znaku interpunkcyjnym musi być spacja, nie przed. Odstępy między zdjęciami a tekstem robisz raz bardzo duże, raz w ogóle ich nie ma. Dla estetyki propnuję jedną, dwie linijki. W opowiadaniach wszystkie cyfry piszemy raczej słownie, to ułatwa czytanie. Widzę tu też pełno powtórzeń, słowo "zdjęcia" pojawiło się aż trzy razy. Fotki nie do końca wtapiają się w tekst, czasem nie piszesz o czymś, co zostało na nich przedstawione, np. na zdjęciu przedstawiającym dziewczynę kupującą bilet ma ona wściekłą minę, chociaż nic o tym nie napisałaś, a na poprzedniej jest uśmiechnięta. )
Mam nadzieję, że następny odcinek bedzie lepszy! ;] |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Mam takie wrażenie, że znam przebieg akcji i fabułę. Ale mam nadzieję, że nie bedzie to przynudzajaca telenowela. Bardzo skupiłas się na fabule zupełnie tak jakbyś chciała szybko zakończyć to fotostory, a to źle. Powinnaś bardziej skupić się na uczuciach i opisach, bo początek był świetny. Jak na pierwsze opowidanie to całkiem nieźle.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|