![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ale nie bardzo wiem co mam rozumiec przez słowo średnia Ostatnio edytowane przez Yuna : 11.03.2006 - 10:13 |
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
a tak powiem wam coś
ja sie nie boje pokazywac z bliska twarzy simki bo niektózy sie tego boja i robią zdjęcia bardzo odalone ja tego nie robie pokazuje prawde ![]() sorry za to ze zdjęcie obok smietnika ale tak jakoś wyszło może dzisiaj dam nowe simki : Ale oceniajcie tą simke dalej --------------------------------------------------------- teraz nowa simka ![]() ![]() ------------------------------------------------------- a to simka którą wam pokazywałam w takiej fryzuze jak simka powyżej ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Yuna : 14.03.2006 - 14:26 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ta ostatnia simka jest taka sobie. I moze rób mniejsze zdjęcia, wystarczy wyciąc twarz nie musisz pokazywać tego co jest obok simki.
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi sie Wiktoria Różyczka (o ile nadal tak się nazywa) bardziej podoba od tej drugiej.
![]() ![]() Ta druga Simka ma taką dziwną skórę (nieładny skin). Pierwsza ma gładką cerę, a ta druga nie. Poza tym trochę za szeroko rozwarte oczy jak na mój gust. A fryzura i reszta twarzy w porządku. Aha, jak ktos nie robi zdjęć z bliska, to nie znaczy od razu, że boi się "prawdy". W Warsztacie czyTrybie Tworzenia rodziny nie da się z bliska, niektórzy mają też kiepską jakość i choć w kadrze mieści się cała twarz, nie mogą tego bardziej powiększyć (mają ustawione najmniejsze zdjęcia) a niektórzy myślą, że widać wystarczająco dokładnie. ![]() Pozdrawiam
#15 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nowa Simka jest trochę lepsza od drugiej (gładsza cera), ale mnie nie urzeka. Za tą fryzurką nie przepadam (rzadkie włosy), poza tym usta i oczy wydają się być trochę za małe na tle całej twarzy. Brwi nie pasują moim zdaniem do włosów.
Nie jest zła, ale też nie piękna. ![]()
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
New simy mi sie podobają. Aurelia jednak bardziej by mi się podobała z jaśniejszymi oczyma. Ale fajny ma fryz
![]() Yuna - fajna, ale oczy są tak rozciągnięte do pionu... Jakbyś je podciągnęła jeszcze poziomo, to by mi sie bardziej spodobała ![]() Luiza podoba mim się najbradziej. Śliczna. Oryginalny fryz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No i ja
![]() Aurelia-Ma coś w sobie ![]() ![]() Yuna-Lekka przesada ![]() ![]() Luiza-Gdyby innna fryzura!! ![]() ![]() simka-:/,nie wiem sama ,za małe oczka?Coś tu nie gra.4,1/10. ![]() Nowa simka-Nie ,też coś w niej nie tak.3,5/10 I ta co nam pokazywałaś-Ładnie wygląda,tylko błagam daj jej blond loczki! ![]() ![]() Uff ... I koniec;-]. POzdroFFFioNNNka od Mely:*. |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Eh. Teraz zauważyłam, że wsztskie simki robisz na jedno kopyto. Jak jedna jest śliczna( mówie o Wiktorii) to inne muszą być tego samego pokroju. Weż zrób zupełnie inną simkę i wtedy ocenię. Za Wiktorię: 10/10
Za sobowtóry Wiktorii: 4/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|