![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Sypialnia i łazienka już lepiej wyglądają.
![]() Ale tamte pierwsze screeny to porażka. ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Fajna bryla
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nawet fajnie ale o duużo za pusto .A po co tyyle okien ??? No 5/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
No to będę drastyczna. Nie podoba mi się to ZupełniE :con: Bo:
1) jest za dużo okien 2) dom jest za pusty Więc radziłabym albo wypełnić puste przestrzenie, albo zmniejszyć cały dom. P.S. A ktoś mi mówił, że mój dom jest pusty. W porównaniu z tym mój jest wypełniony po brzegi. ![]() Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:08 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nawet nieźle, chociaż troche za dużo okien i jak dla mnie za pusto...ale ogółem nie jest źle, 6/10
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
A ja mam zupelnie inne zdanie co do tej budowli :\
Zewnątrz: Bryła bardzo mi się podoba, daje za nią duży plus, ale nie podoba mi się, że dałaś te płytki pod domem i przede wszystkim za mało okien. Trawa lepiej by wyglądała gdyby cała była zieloniutka. Wewnątrz: Przykro mi, ale nic mi się tu nie podoba. Nie muszę chyba wspominać o pustce jaka panuje w tym domu. Radziłabym Ci robić mniejsze pomieszczenia i dawać trochę więcej roślinności, wtedy lepiej by to wyglądało. I dlaczego wszystkie pomieszczenia mają tą samą barwę ścian i podłóg ? Meble też źle dobrane... Przykro mi ale dom oceniłabym 2/10, punkty dałam tylko za bryłe ![]() Ale następna praca napewno wyjdzie dużo lepiej ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No, bryła fajna, taka z pomysłem. Szkoda, że w środku jest tak pusto... :con: 6,5/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Powiem szczerzę... Na zewnątrz jest ok, ale brak ogrodu. Uchwyciłaś ten egzotyczny styl wykonania.
Ogółem: Zewnątrz: -brak ogrodu +architektura Wewnątrz: -Mało fotografi; Brak łazienki,salonu i sypialni. -Za mało mebli itp. -Nie widzę dodatków z neta, jeżeli są za mało. Moja ocena: 3- |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo ładna,ale w środku strasznie pusto.W łazience jest za dużo okien.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|