![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bardzo udana produkcja
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Kos świetne!!!Bryła boska, w środku troche pusto ale kit z tym, świetny pomysł i świetne wykonanie, 10/10 oczywiście
![]() ![]() Calintz(Kiedyś Anluki) Ostatnio edytowane przez Calintz : 11.03.2006 - 23:25 |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
kos OO Super to! Które meshe robiłeś? (oczywiście mi nie chodzi MilkShape i nic nie mogę zrobić -_-). Nie podoba mi się bryła ;p Ocena: 9/10
#15 |
Guest
|
![]()
Pomysł, bryła i wykonanie jest poprostu "wielkie" nie znalazłam innego słowa i mogę powiedzieć tylko... łał ,ale nie przesadzajmy. Wszystko było by dobrze, gdyby nie ta biała podłoga. Nie wiem dlaczego, ale jakoś mi do całości zupełnie nie pasuje. Zdecydowanie wolałabym szare, betonowe płyty. Jeszcze mam jedno małe zastrzeżenie, dlaczego przed wejście do Simpiku zrobiłeś taki ogród jak przy wejściu do pałacu? Gdyby wszystkie hipermarkety tak nas witały świat byłby o wiele piękniejszy. 9,8/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
kos z kąd masz te stanowiska z the sims 2?A zrób mi wersje do TYLKO I WYŁĄCZNIE WŁASNY BIZNES pliska
a i zapomniała bym 100000000OOOOOOOOOoooooooooo/10 ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Hejo! naprawde swietny pomysl z tym Empikiem, wykonanie tez mi sie podoba
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
nie jest to za ciekawy sklep.... mnostwo polek z roznymi gratami, kolory ogolnie te same w kazdym miejscu
dam ci 4-/10 |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skąd wziąłeś takie czadowe dodatki
Bardzo mi się podoba 10/10 ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|