![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Znam ten ból, gdy masz mało komentów, więc też Ci dam jednego(na razie, może kiedyś będzie więcej)
![]() 1) Nienajgorsza, ale tak jak powiedziała Isi ta fryzurka nadaje jej uroku. ![]() 2) Ta simka teraz wygląda troche jak ciotka-klotka ![]() 3) Mogłby miec nos trochę krótszy, a kąciki ust bardziej do góry ![]() 4) Wygląda trochę jak wredna baba. A ten kolor włosów kojarzy mi się z moją polonistką - ma podobny. Mogłaby mieć trochę inny kolor włosów, szerszą twarz i uśmiechnąć się ![]() 5) Za ciemna szminka, oczy jaskrawe(no ale może przecież nosić soczewki ![]() 6) Mogłaby mieć albo ciemniejszą karnacje, albo brązowe włosy. Teraz trochę jest za blada i wygląda jak trup. ![]() 7) Bardzo ładna, fajny fryz, troszkę oczy za mocno podkreślone. 8) Wtedy jak ciotka, a teraz jak nastolatka. Ale już lepiej. ![]() 9) Chyba najładniejsza z Twoich dotychczasowych simek ![]() 10) Ma za blisko nosa osadzone oczy. 11) Za grube policzki, nos za długi i troche za dłuży. Ja się mądruję, a sama robię nielepsze simki. Niektóre zostały ossstro zjechane ![]() Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 13.03.2006 - 21:50 |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
To i ja skomentuje
![]() 1. Ma taką obrażona minę ![]() 2. Za ciemna ta szminka, nie pasuje tutaj. Bardzo poważnie wygląda, może trochę za poważnie. 3. Oczy powinny byc ciemniejsze. Kolczyki trochę nie w ten deseń, brązowe albo bordowe by się ładniej komponowały. I trochę za mocny puder, nie lubię takich. 4. Bardzo ładna fryzurka. Za mocno umalowana, bardziej naturalna prezentowała by się chyba lepiej. 5. Nie pasi mi ten kolor oczu. Szminka trochę za mocna. Ogólnie mi sie podoba(z kształtu twarzy). 6. Strasznie staro wygląda. To chyba wina tej mocnej tapety. 7. Bardzo ładna. Fryzurka świetna(chyba z Własnego Biznesu ![]() 8. W tej wersji prezentuje sie duzo lepiej. Tak delikatnie ![]() Resztę ocenię potam ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dziękuje jeszcze raz. Trochę mji nie wyszło prawda?
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ja dam ogółem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Simki wychodza Ci coraz ładniejsze. Daję za wszytskie 8/10.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Więc od początku:
1. 4/10 2. 4/10 3. 6/10 4. 7/10 5. 9/10 6. 5/10 7. 9/10 Rady: 1. Pościągaj skóry z internetu np. z mod- to nie boli ![]() 2. Stawiasz bardzo blisko oczy do nosa 3. Nie podobają mi się oczy- proponuję z helaene ale jakieś ładniejsze 4. Jak robisz nosy to rób różne- te twoje chyba niczym się nie różnią 5. Usta też robisz bardzo podobne do siebie 6. Zresztą oczy też ^_^ |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|