Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2006, 14:45   #1
Sandrunia92
Guest

Domyślnie to ja bym jeszcze poprosila...

wlasnie gdzie bym mogla znalesc dodatki na parcele publiczne bo mam zamiar zrobic cos ciekawego tylko o the sims 2 zwyklego bez zadnego dodatku niestety ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.03.2006, 15:04   #2
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

A nie szlo tego napisać w 2 poprzednich twoich tematach :wacko: ?????????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 16:59   #3
Sandrunia92
Guest

Domyślnie

słuchaj bede pisac ile mi sie chce tematów:/ moze dopiero pozniej to chcialam:? tamte tematy sa zwiazane zupelnie z czyms innym wiec naisal to w innym poscie a tak wogole szkodzi ci cos wogole?:? co ci to przeszkadza?:/ wiec jakbys mogla to spelniaj prosby czlonkow tego oto forum,anie wyklucaj sie jasne? A jak juz nie chcesz ich spelniac to chociaz sie nie madruj i wogole sie nie udzielaj...:/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 17:03   #4
Mateo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Sandrunia92
słuchaj bede pisac ile mi sie chce tematów:/ moze dopiero pozniej to chcialam:? tamte tematy sa zwiazane zupelnie z czyms innym wiec naisal to w innym poscie a tak wogole szkodzi ci cos wogole?:? co ci to przeszkadza?:/ wiec jakbys mogla to spelniaj prosby czlonkow tego oto forum,anie wyklucaj sie jasne? A jak juz nie chcesz ich spelniac to chociaz sie nie madruj i wogole sie nie udzielaj...:/
asia sm ma rację, mogłaś to napisać w jednym temacie, albo poprostu dopisac prosbe o szukaną rzecz do istniejącego tematu, a nie zakładać kilka zbędnych tematów, a i nie radze ci 'pisać tyle tematów ile ci się chcę' bo możesz dostac bana za to.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 17:07   #5
Sandrunia92
Guest

Domyślnie

napisalam nowy bo do tamtych nikt nawet nie zagladał...a jak juz ktos zagladnal to podawal mi cos innego albo dwa razy to samo wiec postanowilam dac nowy temat jarzysz...?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 17:23   #6
Mateo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Sandrunia92
napisalam nowy bo do tamtych nikt nawet nie zagladał...a jak juz ktos zagladnal to podawal mi cos innego albo dwa razy to samo wiec postanowilam dac nowy temat jarzysz...?
nie zaglądal, bo może np. nie zna takiej strony z dodatkami jakich ty szukasz.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania