Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.03.2006, 15:49   #11
GreenGirl

Reputacja: 10
Domyślnie

Jak na pierwszy to całkiem niezły..
Ale mógłby być lepszy...
Postawiłaś na dodatki, a szczerze mówiąc, to żadna sztuka urządzić z nimi jakieś fajne wnętrze...
Jest trochę pusto.

5/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.03.2006, 12:28   #12
Carlitos
Guest

Cool Bardzo ładny:)

Bardzo mi się podoba, nie ma takich "wymamrotanych" kolorów, raczej w spokojnej tonacji, ogółem spoxik jak na pierwszy domcek to supcio
9/10 za ten basen jakis taki...ale moze byc Daj do ściągniecia

stare 19.03.2006, 15:42   #13
Choco
Guest

Domyślnie

Ładny domek, jak na pierwszy to super. Tylko jest bardzo duży a mało zagospodarowany. A w salonie było by ładnie tylko zepsułaś wszystko tymi kwiatkami.

stare 19.03.2006, 15:57   #14
JuStYnKa
Guest

Domyślnie

Dom niczego sobie, taki przeciętny. W wielu miejscach meble w ogóle nie pasują do siebie. Bryła taka jakaś rozlazła kompletnie nie pasuje mi ta ścianka wokół domu w kuchni podłogę bym zmieniła. Sypialnia- biurko, szafa i łóżko ehh... są różnego. Na temat salonu wole się nie wypowiadać. No ale w końcu to twój pierwszy dom...

stare 19.03.2006, 16:24   #15
riannon
Guest

Domyślnie

Domek z zewnatrz jest całkiem niezły. Podoba mi sie ten kawałek spadzistego dachu (przezroczysty). W środku jest gorzej, niektóre miejsca są puste (np. łazienka), albo zbyt zapchane. Podłogi i tapety sa dobrane tak sobie.

stare 22.03.2006, 20:22   #16
Corec
Guest

Smile

Gdyby nie ruzny kolory drewna to bylo by super

stare 22.03.2006, 21:08   #17
Nirrti
Guest

Domyślnie

jeżeli to rzeczywiście first domek..to nieźle. zgadzam się z poprzednikami, że urok domu polega głównie na dodatkach...to jacuzzi przy basenie bardzo średnio...łazienka mi się nie podoba. kobieto(?), włóż w to więcej wyobraźni!!!!
i co mnie bardzo drażni, to brak oświetlenia zewnętrznego..czy ty wiesz, jak przecudnie wyglądają w nocy dobrze oświetlone domy?
a teraz zalety:
styl wnętrza nie w moim guście, ale obiektywnie mówiąc bardzo ładny, choć niestety w większości dzięki wspomnianym dodatkom
cały domek sprawia wrażenie takiej...schludności, stylu i... i czegoś jeszcze.
p.s. zielona trawa. zbyt zielona. nienaturalna. odróżnia się za bardz od otoczenia
no to na tyle
pozdro

stare 03.05.2006, 20:40   #18
Plotkara12
Guest

Domyślnie

No, domek bardzo ładny jak na twój pierwszy. Tylko trochę te kwiaty nie pasują mi w salonie. Ale ogólnie jest wszystko w porządku. 9/10

Pozdrawiam

stare 05.05.2006, 14:00   #19
misiek:)
Guest

Domyślnie

Jak na pierwszy domek to wygląda rewelacyjnie. Nie podobają mi się tylko te kwiatki za półką w salonie i łazienka, bo jest troszkę za pusta. Ale ogólnie to może być. 10/10.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania