Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.03.2006, 13:30   #11
Cocaine
Guest

Domyślnie

No cóż.. niestety, kiedy próbuję go spakować wyskakuje jakiś bład Sprobuję jeszcze, ale nie ma go na EA/

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.03.2006, 21:26   #12
Nirrti
Guest

Domyślnie

zacznę od oceny : 9/10. jak na mie to bardzo wysoko, bo domek wyjątkowo przypadł mi do gustu. z zewnątrz nieco gorszy niż w środku. ogród taki jakiś nieciekawy.ale wnętrze naprawdę ładne. wszytko utrzymane w dobrym sylu, żadnych niepasujących elementów. ogólnie cacy.
punkcik odjęłam za brak, takiego jakby piorunującego wrażenia, jakie powinnam odnieść, po zobaczeniu idealnego domku. jak oglądam niektóry parcele, choćby autorstwa mistrza Alii to wtedy coś takiego mnie bierze. a ten domek był nieco za zwyczajny, więc nie ma maksymalnej oceny.
pozdro

stare 26.03.2006, 12:15   #13
Cocaine
Guest

Domyślnie

Do Alii mnie tu nie porównywać, bo ja laik, kompletny laik ;P

stare 29.06.2006, 11:53   #14
Koniczynka
Guest

Domyślnie

dodalas jasne meble do pokoju nastolaty i do tego dalas ciemne sciany i podlogi, brzydkie plakaty nie pasujace do cukierkowego stylu.... nie pokazalas calej kuchni..... sredni domek
6/10

stare 29.06.2006, 12:44   #15
Skate_misia
Guest

Domyślnie

Domek mi się podoba! Jest ciepły i przytulny. Pokoje są ładnie i estetycznie wykończone. Meble pasują do wnętrz. Jesynym minusem w tej całej budowli jest basen z boku domu... Nie dajesz tym simom żadnej imtymności, gdy pluskają się w basenie . Hihihi.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania