![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dosyć ładne te Simki.
![]() Piersza ma ładną twarz, tylko trochę zbyt widoczny puder (twarz wydaje się być różowa) i wolałabym, gdyby włosy nie były spięte. ![]() Druga bardziej mi się podoba, przede wszystkim dlatego, że ma duże oczy. ![]() ![]() Czekam na następne, pozdrawiam ![]()
#13 |
Guest
|
![]()
Oto Adela
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Przemiana bardzo fajna. Ta simka już na początku nie była taka zła, ale dzięki Twojej pomocy jest jeszcze ładniejsza. Jedyne, co bym jej zmieniła, to nałożyła czerwoną szminkę. Ocenka: 9/10 C-:
|
![]() |
#15 |
|
![]()
Moim zdaniem po przemianie Simka wygląda lepiej, ale tak czy siak twarz jest mało kobieca (nei przypadła mi do gustu). Może to przez Body Shop, on uwydatnia wady twarzy (w tym przypadku przede wszystkim kreski biegnące od nosa do kącików ust). Myślę, że ładnie dobrałaś fryzurę i makijaż, ale ja osobiście dałabym Simce jaśniejszy kolor włosów- brąz albo blond.
![]() Pozdrawiam
#16 |
Guest
|
![]()
Ładne simki, bo nietypowe. Z przemianą gorzej, zawsze mogło być lepiej. ahh uwielbiam duże oczy u simek. Ja mam troche mniejsiejszy talent.
P.S. Wkróce moje nowe FS "Groupie"... |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Przemianka ładna, ale ( omg ) mogłaś zrobic jej mmm delikatna operację plastyczną nosa? xD Taki niezgrabny... Wogóle twarz troche kanciasta, wolę takie o lepszych proporcjach. No ale zrobiłeś wszyzstko, aby simka wyglądała ładnie
![]() Pozdrawiam |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to fryzura, której bardzo nie lubię- takie "czułki" z boku i sterczące włosy na czubku głowy. Według mnie Simki brzydko w niej wyglądają. Kolor oczu Simki mi się podoba, twarzy nie mogę nic zarzucić, natomiast przy tej cerze i oczach usta wyglądają na sine.
Oceniłam krytycznie. ![]() Gdyby fryzura była inna, zapewne bardziej by mi się spodobała. ![]() Pozdrawiam ![]()
#20 |
Guest
|
![]()
Ogólnie mówiąc robisz ładne simki. Wg. mnie maja za duże oczy (i często nienaturalne kolory teczówek), ale dla niektórych może się to podobać.
Najładniejsza byłaby chyba Murzyneczka, szkoda tlyko, że ma te ogromniaste gały ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|