Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.03.2006, 17:15   #11
...:Chocolate:...
Guest

Domyślnie

Faktycznie trochę za duże oczy, ale poza tym bardzo mi się podoba Chyba nawet bardziej niż pierwsza.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.03.2006, 17:22   #12
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Dosyć ładne te Simki.

Piersza ma ładną twarz, tylko trochę zbyt widoczny puder (twarz wydaje się być różowa) i wolałabym, gdyby włosy nie były spięte. Ale poza tym OK.

Druga bardziej mi się podoba, przede wszystkim dlatego, że ma duże oczy. Chociaż są trochę dziwne, bo nie widać wyraźnie źrenic. Twarz ma dosyć ładną (choć nos nieco spłaszczony) i makijaż mi się podoba.

Czekam na następne,
pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 26.03.2006, 20:47   #13
swietymikolaj
Guest

Domyślnie Siemka...teraz kolej na przemiane

Oto Adela . Przed przemianą była bardzo nieśmiała , nie chciała chodzić na żadne imprezy tylko zaszywała się gdzieś u siebie w domu i czytała ksiązki . Teraz gdy jej wygląd uległ zmianie czuje się jak by była nowym człowiekiem. Nareszcie wie co to zabawa . Poznała chłopaka i jest bardzo szczęśliwa .Oto Adela w nowym wcieleniu . Oceniajcie! to moja pierwsza przemiana

stare 26.03.2006, 20:57   #14
Mgiełka
Guest

Domyślnie

Przemiana bardzo fajna. Ta simka już na początku nie była taka zła, ale dzięki Twojej pomocy jest jeszcze ładniejsza. Jedyne, co bym jej zmieniła, to nałożyła czerwoną szminkę. Ocenka: 9/10 C-:

stare 26.03.2006, 22:03   #15
Isi

Domyślnie

Moim zdaniem po przemianie Simka wygląda lepiej, ale tak czy siak twarz jest mało kobieca (nei przypadła mi do gustu). Może to przez Body Shop, on uwydatnia wady twarzy (w tym przypadku przede wszystkim kreski biegnące od nosa do kącików ust). Myślę, że ładnie dobrałaś fryzurę i makijaż, ale ja osobiście dałabym Simce jaśniejszy kolor włosów- brąz albo blond.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 27.03.2006, 11:27   #16
*Linka*
Guest

Domyślnie

Ładne simki, bo nietypowe. Z przemianą gorzej, zawsze mogło być lepiej. ahh uwielbiam duże oczy u simek. Ja mam troche mniejsiejszy talent.

P.S. Wkróce moje nowe FS "Groupie"...

stare 27.03.2006, 14:42   #17
linkinhay
Guest

Domyślnie

Przemianka ładna, ale ( omg ) mogłaś zrobic jej mmm delikatna operację plastyczną nosa? xD Taki niezgrabny... Wogóle twarz troche kanciasta, wolę takie o lepszych proporcjach. No ale zrobiłeś wszyzstko, aby simka wyglądała ładnie
Pozdrawiam

stare 27.03.2006, 16:38   #18
swietymikolaj
Guest

Grin Gina...Moja kolejna simka . ps Dziex za ocenki:D:D

Wileki dzięki za wszystkie komentarze...no i oczywiście czekam na następne . A teraz kolejna simka...Gina:

stare 27.03.2006, 18:32   #19
Isi

Domyślnie

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to fryzura, której bardzo nie lubię- takie "czułki" z boku i sterczące włosy na czubku głowy. Według mnie Simki brzydko w niej wyglądają. Kolor oczu Simki mi się podoba, twarzy nie mogę nic zarzucić, natomiast przy tej cerze i oczach usta wyglądają na sine.
Oceniłam krytycznie.
Gdyby fryzura była inna, zapewne bardziej by mi się spodobała.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 27.03.2006, 20:03   #20
T42
Guest

Domyślnie

Ogólnie mówiąc robisz ładne simki. Wg. mnie maja za duże oczy (i często nienaturalne kolory teczówek), ale dla niektórych może się to podobać.
Najładniejsza byłaby chyba Murzyneczka, szkoda tlyko, że ma te ogromniaste gały

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania