|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak ci sie podoba? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 70.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 10.00% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
1 | 10.00% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 10.00% |
Głosujących: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Czytałam tą książke i inaczej wyobrarzałam sobie postacie. Może coś źle przeczytałam w książce ale Sophie była brunetką.
FS zapowiada się dobrze. Czekam na kolejny odcinek. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Muszę ta ksiązkę wreszcie przeczytać
![]() Zdjęcia świetne (Od razu widać, że masz mocnego kompa ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
5 ;] Sophie byla rudawa ;] ale zupelni inaczej ją sobie wyobrazalem tak samo jak jej babcie, jej babcia wydawala sie puszystą siwiutka babcią ;] a Sophie chyba miala krotkie wlosy ;] Natomiast Longdon bardzo ladnie zrobiony ;]
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() ![]() PS. Komp średni szczerze mówiąc...Irfan View się kłania i wyostrzanie zdjęć |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Nie czytam raczej FS, ale tym razem zaintrygował mnie tytuł. Jako fanka książek Browna, oczywiście przeczytałam Twoją próbę kontynuacji powieści. Hmm... troszkę się rozczarowałam. Jakoś nie wyobrażam sobie Sophie gotującej obiadku i Langdona prawiącego jej komplementów w kuchni.
Odcinek króciutki, piszesz zawiłe długie zdania, trochę leci Ci styl. Na plus masz zdjęcia, szkoda tylko, że nie mają jednakowej wielkości. Na pewno będę tu zaglądała i liczę, że akcja się rozwinie i nie zrobisz z książki romansidła. Trzymam kciuki! |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Romansidło to z tego nie będzie...uh nienawidze tego...coż Sophie rzeczywiście nie ta, ale to się zmieni!!! Hoho i to jak...Langdona również będzie dobrym starym, zmęczonym życiem Langdonem kiedy TO się zacznie. (Praca nad tekstem trwa)
Ostatnio edytowane przez Nilieny : 22.04.2006 - 13:12 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Nie wstawiasz czasami znaków interpunkcyjnych na końcu zdań (kropki i znaku zapytania). Poza tym jak na 1 odcinek to zdecydowanie za krótko.
Cóż, nie wiem czy mi się podoba. Jak głosi tytuł i niektóre 'odnośniki' w tekście wszystko będzie choć trochę związane z 'Kodem Leonarda da Vinci' Brown'a. Nie jestem pozytywnie nastawiona do jego książki, więc wątpię, aby to przypadło mi do gustu. No, chyba, ze nie wspomnisz o jakiś dyrdymałach w stylu 'Maria Magdalena była żoną Jezusa, a On sam miał córkę Sarę murzynkę' ;>> |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Sara nie była murzynką...i tu będzie...uh bym się wygadała (zdjątka w warsztacie, tekst zrobiony)
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
cóż. mi się nie podoba.
nie ma żadnego klimatu. nie mogłaś wymyślić własnej fabuły? dla mnie to takie pójście na łatwiznę... nie ma duszy. nic teraz dla mnie nie ma duszy ;p pisane tak beznamiętnie. ee. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|