![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A właśnie że nie!Ja w nocnym zyciu mam ż imusiałem zamienić na z.Toxic ma racje. Ostatnio edytowane przez kaliber : 23.04.2006 - 19:48 |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Też miałam problem z numerem seryjnym w WB. Miałam 'Ż' ale zamiast tego wpisałam 'Z' i poszło
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chodzi o to, że to jest taka czcionka, ze "Z" jest z kreską... To nie jest Ź ani Ż, bo kody seryjne serii TS nie mają polskich znaków.
Więc pomylić się można przy Z właśnie- jeśli jest ta kreska, to należy wpisać Z, żadne Ź lub Ż. Może źle wpisałaś U albo V? W tej czcionce te dwie literki są bardzo do siebie podobne, spróbuj na dwa sposoby. A jeśli kod i tak nie działa, to pozostaje zadzwonić po pomoc techniczną.
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Pzd??
Polski Związek Dałnów xD idziesz do sklepu i mówisz: bry! to i to mi nie działa. oni coś nie wiem czy zadzwoniom czy wymieniom, ci tą grę i tyle czekasz jeden dzień. ja tak miałem w abrakadabrze. po co dzwonić do EA. i tak trzeba się tam z typi upierdliwymi babkami dogadać... nie polecam. idź do sklepu. po co te temat, nie lepiej pomyśleć logicznie... xD no i kto jest taki głupi, żeby dawać komuś sertial ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
jak dalej nie masz tego kodu to podam ci moj ale nie wiem czy bedzie dzialac u mnie dziala
![]() berata edit: zapraszam do przeczytania regulaminu :wacko: Ostatnio edytowane przez berata : 28.04.2006 - 20:01 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Nie chcę zakładać nowego tematu, a mój problem dotyczy RR, a mianowicie: po instalce tegoż "pięknego" dodateczka zawiesza mi się gierka przy kupowaniu (przeważnie jak wybieram po typie pokoju: salon). Patch'a zainstalowałam - bez zmian. Dodatki z neta posiadam takie same jak przed instalacją wyżej wymienionego, więc raczej to nie ich wina. Nie ma tego problemu w trybie budowania ani w trybie życia. W czym może tkwić problem?? :help:
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Wcale nie musiałaś ściągać nic nowego, po prostu któryś z dodatków może nie "współgrać" z RR, podczas gdy przy innych zainstalowanych dodatkach wszystko jest w porządku. Może przeskanuj Downloads za pomocą programu SimPE (jeśli masz). Poradnik: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27030
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ja też mam pewien problem z RR . Po zainstalowaniu WB ściągnęłam nową wersję SimPe współgrającą z WB. Teraz gdy mam RR wyświetla mi się komunikat, że wersja SimPe nie będzie działać z takowym dodatkiem. Ja, jako że uczę się szprechać, nie za bardzo rozumiem co dzieje się na stronie SimPe, dlatego pytam czy to wina mojego komputera czy też "przestarzałej" wersji programu? A jeżeli druga opcja to kiedy można spodziewać się uaktualnienia?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|