![]() |
#12 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
jak zobaczyłem fotki i filmik, to mało nie padłem z wrażenia ^^ fajnie, że będą zwierzaczki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dobra nie mam podniety, nie mam podniety.
Podniet xDDD Pewnie dostaniemy ten dodatek od EA GAMES dopiero na święta, ale to mile ze bedzie mozna miec pieseczka ![]() Ostatnio edytowane przez x_tina : 12.05.2006 - 19:13 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Zobaczcie że pod zdjęciami jest napisane: XBOX 360!!
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Myślę, że TS2 Zwierzaki podzielą sukces poprzednich dodatków..choć muszę powiedzieć, że WB mnie nie zachwyciło i mogłabym bez niego żyć.. no, winda się sprzyda ;D Ale nareszcie te "Zwierzaki" staną się bardziej realistyczne. Simka wreszcie nie trzyma zwierzaczka tak, jakby za chwilę miał mu pęknąć kręgosłup, jest możliwość fajnego mycia piesków i kotków w balii. Chyba mi się podoba i myślę, że zakupię ten dodatek. ^^.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dla mnie ten dodatek jest ciekawostką bo w pierwsze zwierzaki nie grałem. Boję się tylko, że zniszczy mi komputer, ale z tego co wynika z zapowiedzi się baaardzo ciesze...
Aha, osobiście uwarzam, że to już nie jest bujda... Ostatnio edytowane przez UnknowN : 12.05.2006 - 18:03 |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 18
|
![]()
Ech... Najpierw miało byc Życie Codzienne, potem Horror a teraz Zwierzaki? Tak samo w mini-dodatkach. Miał być Glamour a teraz bodajże Piłka nożna... Owszem, logo jest ładne a film mi się podoba. Mam nadzieję że to nie plotka, bo zwierzaków tak samo jak inni wyczekuję od podstawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
To straszne.
Dostałem odpowiedz od EA na temat tego "dodatku" oto jej treść : " Witam Bedzie to zestaw dodatkowy do sciagniecia ze strony www.thesims2.com i tam takze mozna dowiedziec sie wszystkiego na temat tego FunPacka. Marcin Kamiński, [email protected] Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts Polska" Nic tylko płakać. A szlochać powinny osoby, które na mają oryginalnej gry. To duży cios, mam nadzieje, że jednak wyjdzie to na CD A co z osobami, które nie mają Internetu !!! To niesprawiedliwe !!! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|