![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Amanda-Ładna fryzura:0,ale ten błyszczyk daje takie wrażenia jakby nie miała ust
![]() Siorka-Dziwne usta,ale tak ogólnie może być 8/10 Merkucja-wygląda staro,ciekawa fryza ![]() Michelle-nie podoba mi się takie oczy i usta mam wrażenie że jest taka "leniwa" ale jak się przyjrze nawet ładna-8/10 Yumi-Śliczna,ładne oczka : *, i błyszczyk wogóle wszystko super and sweet:*-10/10 |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Merkucja jest sliczna. Ja ja musze mieć *,* Czwarta simka, jest jakas tak dziwna, nie podoba mi sie, nie umiem określić czemu ;p Ostatnia też taka sobie, ale pierwsze trzy są naprawdę śliczne ;>
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
mm, śliczne. mam pytanie... skąd masz ten, no... skin? *__* no, wiesz, o co mi chodzi ;>> skórę, o! ^^
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Właściwie wszystkie są fajne,ale najbardziej do gustu przypadła mi druga.Są bardzo naturalne,mają śliczne oczy, cerę,włosy i bardzo dobrze dobrany makijaż.Tą drugą chętnie bym ściągnęła.
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez sasha fierce : 16.05.2006 - 16:03 |
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Amanda: Nom troszkę dziecinna jest, ale ładna, chociaż nie pasują mi tutaj za bardzo jej brwi. Może lepsze byłyby ciemne? 8/10
Siostra Amandy: Jest piękna! Ma dziwne usta, ale skoro mówisz, że taka minę tylko zrobiła, no to <luzik> 10/10 Merkucja: Rzeczywiście wygląda wrednie ![]() Michelle: Simka jest ładna, ale nie podobają mi się jej oczy ![]() "wypierdek": Ja też nie przepadam za tym typem urody. Nie lubię połączenia jasna skóra, czarne włosy i oczy. Może jakby była inna fryzura. No nie wiem. 5/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
One są boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daj do ściągnięcia please
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Mi też się podobają
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
no... wszystkich skiny, oprócz Merkucji *__*
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ta pierwsza wygląda tak jakby miała lekkiego zeza. Reszta dość ciekawa, jednak moją faworytką jest Merkucja.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|