Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.05.2006, 16:06   #11
Cococzek
Guest

Domyślnie

nie udało mi się a nie "Nie starałeś się"

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.05.2006, 18:42   #12
~dusia~
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cococzek
nie udało mi się a nie "Nie starałeś się"
Cococzek...kochanie...nie starałeś się...Przecież to widać...Więcej inwencji twórczej!

Aha a co do tych kolorów Cococzek "jak to oddalony ? mnie się podobają ściany w pokojach NIny i Diny dałem żółtą tapetę i żółtą podłogę a w pokoju Diny lekko czrwone ściany i lekko czerwona podłoga"

To są zbyt * szuka odpowiednigo słowa* przepraszam za wyrażenie, ale są zbyt oczo***ne.

Podjazd powinien przylegać do domu... I wogóle powinien być garaż...No bo ta to jakoś szajsowato wygląda .

Ciao!

~D~

stare 22.05.2006, 19:06   #13
InMyDreams
Guest

Domyślnie

Bez obrazy, ale w ogóle mi się nie podoba...

stare 23.05.2006, 15:36   #14
Wickoo
Guest

Domyślnie

Szczerze? Gorszego ścierwa nie widzialem chyba na tym forum -_-

A, nie! Widzialem! to bylo wtedy jak jakas dziewczyna nie umiala nawet obiektów obracać :]

Ortografia, a nie komputer!

Dom ciemny, robiony jakby przez daltonistę, któremu wszystko jedno..

stare 24.05.2006, 17:19   #15
Shaggy
Guest

Domyślnie

:box: :shutupa: :laugha: Poryczałem się ze śmiechu!! Buhaha zaraz się zeszcze!! haha ten pierwszy dom Kaliente był lepszy o 99,9 proc od tego nowego :laugha: haha, a wiesz z kąd ten 0,1 prpc?? Za samochód bo one wcześniej nie maiły haha. ale jaja. Ja już wolałbym pod most iść niż do tego spelunu. Hahaha żenada hahha.

stare 24.05.2006, 18:04   #16
Qaffiq
Guest

Domyślnie

Okropny.Brzydki nie dopasowany.Pokazałeś na forum ,to chociażbyś mógł się bardziej postarać. Żółty ?? Sorry..wybobraz se wchodzisz do calego zoltego pokoju... wogole nie tolruje zolci.... okropne 0/10
*a gdzie jeden za checi* nie ma bo sie nie starles

stare 25.05.2006, 18:06   #17
riannon
Guest

Domyślnie

Szczerze?? 100 razy ładniejszy był domek przed przebudową. Takie domki buduje 5 letnia córka znajomych moich rodziców xD Ewidentnie się nie postarałeś. Pomieszczenie puste, kolory mi sie nie podobają, no i zdjęcia są zbyt małe. No, ale to w końcu twój pierwszy doemk na forum, więc daję 5/10
PS. Rada na przyszłość. Może najpierw pisz treść swoich postów w Wordzie, on poprawia błedy. Bo jak widzę, że ktoś pisze
Cytat:
pszeczyta
to mnie krew zalewa.
Edit: Co do twojego niższego posta, to ja raczej nie pisze boshe, więc o co ci chodzi ??

Ostatnio edytowane przez riannon : 25.05.2006 - 18:20

stare 25.05.2006, 18:16   #18
Cococzek
Guest

Domyślnie

ajak ja widze jak się pisze Boshe

stare 04.06.2006, 13:48   #19
Uz
Guest

Smile Uuuaaa

cóż... nie mam co pisać... kiepsko to wygląda ale spoko, postaraj się na przyszłość :kotek: no ogólnie toi nie jest aż tak źle.. jak się już czlowiek przyzwyczai no ale ćwicz, rób domki, na pewno następny bedzie znacznie lepszy

stare 05.06.2006, 14:31   #20
Serduszko
Guest

Arrow O Boże...

Jak zobaczyłam ten dom to pomyślałam najpierw, że to jakieś żarty i dajesz to po to, żeby kogoś tym sposobem sparodiować. Ale jak przeczytałam ten tekst (z błędami, ale pomińmy to...) to się załamałam! Sorry, ale ja nie widzę nic wielkiego w zbudowaniu wielkiego klocka z takim nudnym wnętrzem. A co do wnętrza to obie sypialnie są beznadziejne. Mółgbyś postawić tam jakieś biórko, rzeźby, więcej kwiatów, lustro itp. Oczywiście to tylko propozycje, przedmiotów, których możesz użyć do zagospodarowania wolnego miejsca jest cała masa! Po za tym wszystkie pomieszczenia to totalne dno... Ja nie wiem, czy ty nie masz za grosz gustu czy po prostu (jak to ująłeś) "nie wyszło Ci". Jeżeli Ty chciałbyś mieszkać w takim domu, to podziwiam Cię - ja bym tam nie wytrzymała, choćby ze względu na fatalne oświetlenie, a raczej jego brak. Uczepię się jeszcze podjazdu. Wygląda on okropnie obok tego domu! Mając do wykorzystania tak wielką działkę mógłbyś zrobić jakiś garaż i ogród! Nie musisz zaraz robić jakiś kompozycji kwiatowych - wystarczy jakbyś postawił kilka ładnych drzew lub krzewów. Naprawdę, kompletnie się nie postarałeś i nie wmawiaj nam, że Ci się nie udało bo dobrze wiesz, że to nie prawda. I jeszcze jedna rada - zanim wystawisz dom na forum przejrzyj domki innych; może zauważysz różnicę... Sorry, że tak Ci pojechałam, ale skoro to Twój pierwszy dom to przyda Ci się kilka szczerych słów. I nie dam Ci żadnych dodatnich punktów "na zachętę" ani z racji tego, "że to Twój pierwszy dom". Dam Ci poprostu 0/10 bo ten dom nie zasługuje nawet na pół punkta!

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania