|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
no dobrze, ale jak mam cepa i spelniam warunki ktore byly wczesniej powiedziane, ,,zachaczam'' wlacz zawartosc zmodyfikowana i co? i nic! nadal mi sie nie wyswietlaja meble!!
|
|
|
|
#14 | |
|
Guest
|
Cytat:
EDIT: Nasty: Jeżeli zahaczasz "włącz" i szukasz dodatków to ich nie znajdziesz - musisz wyłączyć grę i włączyć jeszcze raz. Ostatnio edytowane przez Kash : 26.05.2006 - 17:34 |
|
|
|
|
#15 | |
|
Guest
|
Cytat:
P.S Troszke inne pytanie, jak wchodze na jakas parcele moim samochodem to mi się to ładuje 15 min O_o Gre mam (Nż) od wczoraj może dlatego... sama nie wiem *-* (pisze tu bo nie będe zakładać nowego tematu) |
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Dzięki Kash
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
ja mam jeszcze jeden sposob na dodatki
tak wiec: otwieramy folder Moje Dokumenty zakładamy folder EA GAMES [u niektorych on juz jest] w tym folderze zakladamy kolejny folder The Sims 2 i w tym folderze zakladamy juz ostatni folder Downloads i wszystkie dodatki wpakowywujemy wlasnie tutaj ten sposob jest przeze mnie sprawdzony wiec powinno u was tez dzialac
|
|
|
|
#18 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Guest
|
Cytat:
ja mam tylko zwykłe i ściągam dodatki tylko do zwykłych. wiadome, że jeżeli ściągnełabym dodatki do NS, NŻ albo WB to nie działałyby na pewno. ale ja ściągam do zwykłych. i co?i dalej nic... :con: |
|
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
Milky, tu chodzi o to, że to okno pytające o zawartość zmodyfikowaną pojawia się dopiero w dodatku NŻ i każdym kolejnym ;D
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|