![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
1. najładniejsza ze wszystkich. Ma fajne dodatki i ładny makijaż jej dałaś. Włosy też niezłe. Ogólnie podoba mi się, wielgaśne polepszenie.
2. fakt, oryginalna. Usunęłabym ten kolczyk, bo jest rozmazany i wygląda troszkę jak broda (?) ![]() 3. po pierwsze - rzucają się w oczy przeraźliwie krzaczaste, grube i w dodatku blond do ciemnych włosów (!) brwi. Strasznie nieestetyczne. Poza tym dolna warga jest ciut za bardzo wydatna. Ciemny makijaż pomniejsza oczy, co wygląda... dziwnie. Ogólnie, jest dużo lepiej, ale... jeszcze bym dopracowała te simki ![]() Ale ogólnie duża poprawa: 6/10 ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
DZIĘKUJE, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ!!!!fakt ten kolczyk moze nie jest zbyt rewelacyjny, ale ta jakosc juz taka u mnie jest...a ta Michelle...no jak jej sie tak przyjrze to rzeczywiscie dziwnaaaa...te brwi sa ochydne, dopiero teraz to tak naprawde zauwazyłam.....dziekuje Wiko, bede nad nimi pracowac!! :*
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Proszę
![]() No i bezczelnie się zareklamuję... Ocenisz moje simki? ![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
NO więc bardziej szczegółowo ocenię te z drugiej partii. W pierwszej rzeczywiście mają końskie ryje i nie za bardzo przypadły mi do gustu. Spodobała mi sie jedynie rozczapirzona fryzurka
![]() Druga partia: Clarence: Bardzo ładna simcia! Jest super! Zmieniłabym jej tylko kolor brwi na ciemniejszy ![]() Sarah: Rzeczywiście ma dziwna urode, ale podoba mi się ![]() ![]() Michelle: Ta na pierwszy rzut oka nie przypadła mi do gustu. Po dłuższych ogledzinach stwierdzam, że ma brzydkie brwi i troche za wysoko nad oczyma i jeszcze moim zdaniem nie pasują jej takie duże usta. Jakos tak nie za bardzo mi sie podoba. Ma jeszcze troche dziwne rzęsy, za mocne 6/10 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
dziekuje bardzo za wszystkie komentarze, no i dzis 3 simki przed weekendem,bo nie wiem czy na wolnym cos zrobie...dzis 2 dorosłe i jedna nastolatka
zacznijmy od dorosłych: Jessica: ![]() ![]() Anastazja: ![]() ![]() i na dzis ostatnia... nastolatka o imieniu Shante ![]() ![]() wiecie co...chcąc nie chcąc, chyba znowu wyszły mi pospolito-barbiowate ![]() OCENIAJCIE!!! :* |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Oj, dziewczyno, dziewczyno
![]() Jessica - nie mam do niej zastrzeżeń. Co prawda mogłaby mieć cieńsze brwi i trochę inne usta (te dziwnie wyglądają), ale naprawdę jest bardzo ładna ![]() Anastazja - to samo. Zbyt szerokie brwi, a oprócz tego żadnych zastrzeżeń. Ma bardzo fajny fryz ![]() Shante - ona z kolei ma za jasne brwi. Lepiej by wyglądały czarne. Ale jest śliczna i ma fajny makijaż ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Wika : 25.05.2006 - 16:32 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
HA HA HA czyli jednak nie jest tak źle !!! JUPIII!!!!dziekuje dziekuje dziekuje!! :* :* :*
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Czy kazdy czlowiek jest piekny? nie, wiec tak samo z simami, podobaja mi sie ;xx
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się w 100% z wiki! Mają twarze jak konie! Popraw je może troche ale ważne że się tobie podobają.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|