|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pewnie już nie dasznastępnego odcinka po tylu negatywnych komentarzach. Jak dla mnie nie jest źle i chętnie przeczytałabym następny odcinek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ile już my czekamy na ten drugi odcinek? Bardzo proszę o odpowiedź bo ciągle tu zaglądam żeby dokończyć czytanie tego fotostory. Nie wciąga mnie za bardzo, jedyne co jest w miarę OK to zdjęcia. Błędów sadzisz tyle ile kropel w morzu. To tyle na temat tego co mi się podoba a co nie. Jak dasz następny odcinek do obiecuję że w moim komentarzu (który również obiecuję że dam) będzie coś pozytywnego. Dodam tylko coś jeszcze, bo się rozpisałam, że zgadzam się z Goosią co do dalszego pisania FS. Ale zobaczy się.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
po kiego grzyba odświeżasz temat? -____-
Trochę pomyślunku,jak od roku nie dała nowego odcinka to raczej na pewno już go nie ujrzysz.. Dżiiiiiiz... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jeśli możesz, dodaj nowy odcinek. Bo chcemy przeczytać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Pisz dalej. Chętnie poczytam!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
DZIEWCZYNO widzisz datę??Czy okularki Ci pożyczyć??
Boożeeee jakie nabijanie postów... NIECH KTOŚ ZAMKNIE TEN TEMAT proszę -_____- @down - nic już nie mówię... -____- Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 31.08.2007 - 14:21 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Cześć!Ja chciałabym się zapytać po co odświerzacie ten temat skoro i tak autorka nie będzie pisać tego fs?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
sorry za posta pod postem, ale chcę, żeby jakiś mod to zauważył i zamknął!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|