|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jak narazie to niezle... wlasciwie co ja mam do powiedzenia
jestem nowa na forum xP krytyką zbytnio sie nie zajmuje zdjęcia są super :tu:
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Super!!!!!!!!! :tu: Tylko...kiedy będą wreszcie odcinki?!
Czekam z niecierpliwością! :papa:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Fajny początek. Pomysł mi sie podoba czekam na dalsze odcinki.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Zapowiada sie ciekawie mam nadzieje ze uda Ci sie i bedziesz zbierac same pochwaly
pozdro!!!
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Naprawdę się super rozpoczyna
Fajne zdjęcia Czekam na 1 odcinek !
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
bardzo fajny początek bynajmniej według mnie czekam na odcinek
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
No, no narazie wtep byl OK. Postaraj sie dalej tak trzymac to moze wyjdzie cos z tego ciekawego
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Wstęp, jak na razie, bardzo mi się spodobał!
Nie wiem jaka będzie fabuła, ale bohaterka jest spoko Nie jest papierowa. I ma fajny charakter. ReWeLaCjA Niektóre rzeczy, (tak jak na przykład to, co Samara mówiła o imionach) kojarzą mi się z książkmi Meg Cabot... (nie lubię Pamiętników Księżniczki) Aha, jest jedna rzecz, która mnie trochę wkurzyła. Dokładnie pierwsze słowa Samary ( To imię kojarzy mi się z "Ringiem"... ;( ) "Od razu podkreślam że to nie jest pamiętnik. Pamiętniki kojarzą mi się z opuszczonymi nastkami szukającymi miłości" - jakoś tak to szło. Niemalże identyczne zdanie rozpoczyna książkę (nie wiem czy dokładnie rozpoczyna ale jest na jednej z pierwszych stron) Kate Andrews "Trzynastolatki". Oczywiście mogłaś to zrobić nieświadomie, być może nie czytałaś tej książki. Mam nadzieję, bo to trochę głupio...Z niecierpliwością czekam na następny odcinek. PS. Sama kiedyś też zakończyłam wstęp słowami "Muszę iść mama woła mnie na obiad" (ale w moim przypadku to była kolacja). |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
"Od razu podkreślam że to nie jest pamiętnik. Pamiętniki kojarzą mi się z opuszczonymi nastkami szukającymi miłości" - jakoś tak to szło. Niemalże identyczne zdanie rozpoczyna książkę (nie wiem czy dokładnie rozpoczyna ale jest na jednej z pierwszych stron) Kate Andrews "Trzynastolatki". Oczywiście mogłaś to zrobić nieświadomie, być może nie czytałaś tej książki. Mam nadzieję, bo to trochę głupio...
Nawet jeżeli troche splagiatowałaś to styl jest ok. fotki te też mogą być. Zobaczym co będzie dalej, ale na razie jest spox
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|