![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do domku, to mi sie podoba bardzo. Najbardziej pokoj dziecka. Jednak nie podobaja mi sie niektore dobrania kolorow scian itp. |
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
nawet..6/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Będe szczera ten dom może i jest fajny ale nie podoba mi się że meble są nijakie np.Najtanszy telewizor i droższa sofa.Moja ogólna ocena 4,5/10
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
nawet ładny daje hmm ... ... ... .... ...
wiem 8,5/10 |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Moja ocena 9/10 nie ma się o co przypiąć, ale nie padłam z wrażęnia, a tymko takim daję dziesięć. Po prosu wzorowy domek, bardzo przyjemy. Z chęcią bym zamieszkała w takim |
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 13
|
![]()
Fajny , taki miły , ale wiele pokoi nie podoba mi się. Tak za dużo tam wszystkiego. 5,5/10
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Z domu podoba mi się pokój dziecka i salon, reszta jest hmm...
średnia. Ale ogólnie nie jest źle : ). A nawet jest całkiem nieźle. 6/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
sama bryla domu podoba mi sie bardzo. co do wypozazenia, mam pewne zastrzezenia, ale to rzecz gustu - 7/10
mam pytanie: jak zrobic dwupoziomowy pokoj? znaczy taki z tymi malymi schodkami. probowalam wszystkiego, ale jakos mi nie wychodzilo... |
![]() |
#19 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mabdo, trzeba mieć Własny Biznes. Jeśli go masz, w fundamentach znajdziesz "scenę".
#20 |
Guest
|
![]()
mam WB i w tym problem...
w fundamentach mam tylko 3 czy 4 rodzaje podestow: fundament ceglany, ten z "azurowymi" sciankami, taras [ten na jednej podporze] i chyba jeszcze cos, albo juz nie ale sceny tam nie ma... :/ |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|