![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powiem tak.
Nie jest tragicznie ale zawsze może być lepiej. Bryła rzeczywiście jak to już ktoś powiedział jest.. taka jakaś dzika.. A w środku domu pustawo, nie ma nic nadzwyczajnego. Jest.. normalny. Niektóre pokoje jak dla mnie są trochę za duże. Musisz jeszcze popracować a z pewnością to przyniesie efekty ;>
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Pomieszczenia bardzo ładne, ciekawie zajęte. Tylko bryła taka zwykła
![]() ![]() -Bryła - 3/10 -Ogród i zewnętrze - 10/10 (wielko plus za ten taras) -Wnętrza pod względem kolorystyki - 9/10 (trochę ciemno) - -ll-ll-ll- mebli - 10/10 (są super!!!) - Ogólne wrażenie - 8/10 RAZEM: 40/50 więc chyba 4+ / 5- ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
noo jest OK
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dom jest żałosny...
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Najbardziej podoba mi sie łazienka,sypialnia ogród i troszke kuchnia. Jestr bardzo pusto. Ale nie nie szkodzi 8/10
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Poprostu kiepsko 5/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
1. Ogród - odpustowy. Nie podoba mi się. Pojedyncze elementy bardzo ładne, ale nie to wszystko naraz! 4/10
2. Dom z zewnątrz - banalna bryła, zwykły kwadrat czy co to tam jest. Kiepsko. Kolor ścian domu... bordo chyab były o fuj! Jakby krwią pochlapane były! Niestety, to nie to. 2/10 3. Taras - Ranyy! Możnaby dać takie same okna, zeby wyglądało estetyczniej, nieprzezroczyste, zbey nie bylo widac tego co jest w srodku. Drzwi niedograne. Taras banalny, zwykla podloga. No i jeszcze ta granatowa ławka... nie postarałaś się - 1/10 4. Korytarz - o dobry Panie! Toż to pustką zieje. Nic do siebie nie pasuje. Takei antyczne drzwi, parkiet jak z kiepskiego baru, jakiś egzotyczny krzak wrośnięty w podłogę, fioletowe żaluzje i ściany jak z biura. Obraz baby z jabłkiem zamiast głowy, kanapa babci bez gustu, pluszowy miś i na dodatek nowoczesny telewizor Kompletna klapa 0/10 5. Salon - mmm jakbym nurkowała w oceanie... PEłNYM ZIELONYCH GLONOW. Ni to klub, ni to salon, ni to knajpka z kawą, tu jeszcze jakaś antyczna babka, nei chce mi się wymieniać. Jedyne co tu pasuje to dywan do ścian, choć i tak nei za bardzo. 3/10 6. Pokój dziecinny. Śliczny. Bardzo mi się podoba. Tylko ten piecyk... 9/10 7. Pokój rodziców- wszystko ok poza pościelą! No może dałabym mniej zielonego. Powinien być jaśniejszy... pastelowy. 6/10 8. Kuchnia - ładna, ciekawe mebelki, ale zbyt zwykła podłoga, może jakiś dywan... ![]() 9. Pokój dyskotekowy - coś takiego jest niepotrzebne no al ejak lubisz.... tlylko że to przypomina nieudany pokój dla vampira 0/10 10. Siłowania - co to za siłownia?! Wygląda podobnie jak przedpokój, tylko że jest bardziej pusta, ogranicza sie do jednego przedmiotu - rozumiem, że masz pewnie ograniczone możliwości, ale skoro tak jest to zamiast robić osobny pokój wstaw to gdzieś w kącie jakiegoś innego. Tutaj nawet nic do siebie nei pasuje 0/10 11. Łazienka - jedynie za wanne moge dac jakieś plusy 4/10 Rzut z góry pokazuje, ze nie do końca wiedziałaś co pwstawiać. Ogólnie zieje pustką. Sorki, jeśli byłam za ostra, ale wiem, że krytyka pomaga, następnym razem bedzie lepiej - byc moze unikniesz bledow ktore Ci wytknelam. Lepiej wygladaja ciemniejsze podlogi i jasniejsze sciany, ale niezbyt drastyczne, fajnie wygladaja tez llistwy u dolu sciany. Ogółem : 37 / 110 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|