![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmm... Błędów ortograficznych wcale nie ma dużo (szczerze mówiąc nie zobaczyłam żadnego, może przeoczyłam, a może ich nie ma po prostu, ale za to jest pełno literówek, dziwne słowa (np. że bohaterka jest "porządkowa" zamiast "porządna") i brakuje spacji po myślnikach, przecinkach, przez to tekst nie wygląda zbyt estetycznie...
Jak dla mnie jest poniżej przeciętnej, ale zawsze można to poprawić. Cytat:
![]() ![]() Zdjęcia jak dla mnie są dobrej wielkości, ale w grze, w opcjach grafiki możesz ustawić większy rozmiar i jakość. Fotosik.pl nie ma na to wpływu. Jeśli masz Worda, to radzę pisać w nim: poprawia automatycznie błędy, podkreśla słowa, jeśli nie dasz np. spacji tam gdzie trzeba, dzięki temu fs może zyskać na estetyce. ![]() No to na razie tyle ode mnie. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 22.09.2006 - 20:03 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ni eoburzam się tylko mówię afotostory i tak będę robić i znalazłam tylko jeden bląd stylistyczny bRachu dawaj kasę i receptę ale to jest dlatego że w tamtych czasach tak mówili
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dziękuje Isi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie pisałam dlugo fotostory poniewaz mam nie zainstalowane simsy ale dzisiaj je zainstaluje i może będzie odcinek ale nie obiecuję
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Nie hchce zeby ci bylo przykro dlatego prosze postaraj sie aby ten odcinek byl bombowy... I zajrzyj do moich fotostory
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Coś mi się wydaje, że nie zobaczymy kolejnych odcinków. Szkoda, fotostory mimo błędów zapowiadało się ciekawie.
|
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Kolejne beznadziejne fotostory. Fabuła - póki co - nudna i nieciekawa, bez przyszłości. Opowiadanie jest napisane chaotycznie i niestarannie. Jest kilka błędów stylistycznych, ortograficznych (kotku, 'kłócić' się pisze przez 'ó') i interpunkcyjnych. Zdjęcia też mi się nie podobają, ponieważ są słabej jakości (da się chyba to przestawić w opcjach kamery), robione ze złej perspektywy. Jakoś trudno jest zobaczyć cokolwiek na tych zdjęciach, ponieważ są robione z daleka. Tak na przyszłość to postaraj się, aby na zdjęciach nie było widać kryształków nad simami oraz niskich ścian. Ogólnie to fs nie wywarło na mnie dobrego wrażenia. No nic. To tyle. Pozdrawiam i liczę na poprawę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zdjęć nawet nie skomentuję. Widac kryształki i... niskie ściany... pozatym co obrazek jest "border" ...
![]() 1/10
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ehh... Widać kryształki, niskie ściany, błędy w texcie, a na dodatek prawdopodobnie autorce odechciało się pisać. JAk na razie dam 3/10...
Może jeszcze Ci sie zachce to dokończyć... Wiesz, nie mogę powiedzieć, ja też czasami popełniam błędy w moim FS (raz nawet zamiast zrobić zdjęcie wilkołak, wstawiłam zdjęcie normalnego człowieka xD ), ale powinnaś popracować nad zdjęciami. Rób je bliżej, postaraj się o to, żeby nie było kryształków, podnieś ściany. No i oczywiście ustaw lepszą grafiką. Dobra, kończę te rady na pszyszłość xD Mam nadzieje, że sie poprawisz ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Kolejne FS zupełnie bez sensu... to wygląda jak opowiadanie 6-letniego dziecka, które nie umie porządnie wkleić zdjęć, sklecać dialogów i na dodatek nie umie nic z ortografii...beznadzieja...
![]() PS. Mam nadzieję, że się poprawisz... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|