![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Teraz, kiedy nie mam chwilowo NŻ i WB, cały czas gram w NS. Opłaca się moim zdaniem. Nowa grupa wiekowa, większa możliwość nawiązywania kontaktów (akademik), meble, komórki, no i przede wszystkim gitara, bas, perkusja i możliwość zbierania pieniędzy za występy.
To według mnie świetny dodatek. |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 18
|
![]()
Poczytaj recenzje na necie. Bedziesz miec odpowiedz.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Pytanko ile latek????
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
był to pierwszy dodatek a pierwszy dodatek zawsze ma wzięcie!
ja osobiście mam ten dodatek i jeżeli masz chociażby nż to się super gra ale samo ns nie jest jakimś super dodatkiem:/ ostateczna wypowiedź to powiem ci że się opłaca bo nie żałuję tego zakupu ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ma wzięcie to racja, a w dodatku nadal najdroższy, a najgorszy dodatek.
![]() Pozdrawiam, Patison ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Chociaż nie mam uważam że to się nie opłaca.
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=.
![]() ![]() Wcale nie najgorszy, nowa grupa wiekowa, dużo nowych obiektów(pożytecznych), nowe otoczenie. Ja myśle że się opłaca. ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Według mnie Na Studiach nie jest wcale najgorszym dodatkiem, ale może być trochę niedopracowany, ponieważ jest on pierwszym dodatkiem do The sims 2. Simowie mogą studiować(chociaż moi simowie nigdy nie ukończyli studiów, ponieważ szybko mi się nudzą i przestaję nimi grać). Dochodzą też fajne przedmioty:dmuchawka(czy jak to się nazywa), bieżnia, wyciskarka do owoców, krowokwiat(w nagrodach pracy) i instrumenty muzyczne. Według mnie opłaca się mieć ten dodatek.
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ludzie to pytanie jest z 2006r.
|
![]() |
#20 | |
Guest
|