![]() |
#12 |
Reputacja: 14
|
![]()
Z zewnątrz jest nieźle, ale wewnątrz... jedna wielka kicha. Te brązowe stiuki w kuchni i jeszcze gdzieś wyglądają tak, jakby był nowowybudowany i ściany miały być dopiero teraz malowane. Sypialnia wygląda tak, jakby Ci zabrakło na nią pieniędzy, wogóle zero klimatu, przytulności. I co do posta w moim domku, powiem Ci, że dla mnie 100 razy ładniej wyglądają maxisowskie rzeczy. Pozatym nie rozumiem, jak można dawać jakiekolwiek zasłonki do tych okien, zwłaszcza krótkie? 3/10
#13 |
Reputacja: 16
|
![]()
Od dnia dzisiejszgo, dom ten jest dostępny do pobierania w dziale Download. Serdecznie zapraszam!
Pozdrawiam: Ulmille Dział download |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dom bardzo ładny od frontu, modern i w ogóle, ale z tyłu ogród (albo raczej jego brak) jest zrobiony na odwal się - bajorko (bo co?) i kawałek ściany. Wnętrze niezłe ale bardzo jednolite - ładna sypialnia. 7/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dom taki ciepły i przytulny. Bardzo mi się podoba. Tylko troszkę za pusta sypialnia 9/10
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]() śliczny prosty domek dla prostych porządnych ludzi
9/10
Jem fasolę i szparagi. Ostatnio edytowane przez Kenji : 26.03.2007 - 16:10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dam 7/10 ponieważ troche zasmutny i podwórko zanieciekawe
![]() Ale tak to fajny ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
"Myślę więc jestem" w myśl tej sentencji ty powinieneś już zniknąć. Pomyśl nad domem zanim go urządzisz. Cały dom mi się nie podoba. Ocena 2/10.
Ostatnio edytowane przez szynszylam : 25.03.2007 - 22:15 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bryła jest całkiem całkiem, nie podoba mi się ogród sypialnie są bez wyrazu :con: :con: (wiem że się tego cały czas czepiam, ale to dla mnie ważne) 7.9/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Zacznęod zewnątrz. Ogród pusty.Wsalonie nie podobają mi się brązowe ściany. Kuchnia jest spoko. Sypialnie II jakaś pusta.ogólnie domek bez klimaciku. I takie smętne kolory, domek wydaje się przez to ponury. Daję 6/10. Pozdroffka!
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|