![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
o Boże okropny.
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Daje 9,5/10
![]() Super robota ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
U mnie też przebudowałem Europejską Kamienice, jednak twoja nie dorasta jej do pięt. Wszystkie dodatki z internetu. A właściwie jak możesz to nazywać "przebudową"? ; pomalowałaś/eś tylko coś z zewnątrz i postawiłaś/eś coś w ogródku. Nie powiem że jest to dno bo to jest stanowczo za płytkie określenie. Moja ocena 1,25/10
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 16
|
![]()
No i może własnie na tym polega urok tej metamorfozy-nie trzeba wkładać wielkich środków aby osiągnąć oczekwiany rezultat. Poza tym nie zależało mi na przebudowaniu tego domu tak, że go nikt nie pozna a własnie na delikatnej i subtelnej zmianie, która pozwoliła na zmianę obskurnego domu na coś choć trochę ładniejszego. Mimo wszystko dziękuję za ocenę.
Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]() no wow...zaskoczenie
No ale sory...przesadziłeś! CO JA MAM TU OCENIAĆ? WSZYSTKO JEST PERFEKT! 10/10
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#18 |
Reputacja: 16
|
![]()
Dziękuję ale nie jestem kobietą to po pierwsze.
Po drugie z chęcią zobaczę i ocenię (myślę, że inni również) twoją metamorfozę, która napewno jest najlepsza na świecie i jest poprostu szczytem klasy i wyrafinowania. Po trzecie dziękuję za ocenę...(a ty z pewnością podziękujesz mi kolejnym postem bo przecież trzeba sobie trochę licznik nabić nieprawdaż?) Ulmille Edytnę bo szkoda posta marnować: Widziałem wszystkie twoje posty w dziale Domy. I wywnioskowałem z nich, że wcale nie jesteś takim guru w dziedzinie architektury za jakiego się uważasz (i ja też się z niego nie uważam-przyp.autor) bo w twoich postach nie ma ani słowa o tym co ci się podoba ani o tym co byś zmienił. Wykręcasz się tylko jakimiś oklepanymi formułkami i udajesz Bóg wie co. A na dom nadal czekam. Ostatnio edytowane przez Ulmille : 24.03.2007 - 23:13 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No więc Proszę Pana
Po raz nie patrzę się na licznik i nie zależy mi na największej ilości postów. Po dwa dziękuje za komplement dotyczący moich domów. Po trzy jeśli trochę popracujesz na domem, to może będzie (tylko w założeniu) ładny. Wiesz powiem ci jedno, twoje domy wcale nie są takie ładne jakie myślisz. Twoje posty też czytałem i w przeciwieństwie do mojej osoby, niektórzy uważają że ty jesteś snobem i myślisz że tylko twoje domy są cudne a innych to brzydactwa. Po drugie ja komentuje prawie zawsze co mi się podoba a co nie. Właściwie nie muszę tego robić, bo jedyne co powinnienem zrobić jest wystawianie oceny i to robię. PS. Dotyczące odjęcia reputacji. Odjęcie tego punktu związane jest z twoim ostatnim postem. w którym niesłusznie i bezpodstawnie mnie osądzasz. Ostatnio edytowane przez szynszylam : 25.03.2007 - 22:08 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Masz talent do robienia domków.... tylko niektore sypialnie jakieś-takieś bez wyrazowe ale i tak piękny 9.8/10
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|