![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Najlepiej jak masz całą kondycję, inwencję i chyba charyzmę. Ale zeby dobrze wystąpić musisz też w odpowiedniej kolejności wybrać stroje, w których masz wyjść na wybieg. Lecz niestety nie ma na to sposobu, ani reguły. Musisz improwizować!
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
-aby zostac modelem trzeba po prostu codzinniie byc na wybiegu i pozowac do reklamowek ![]() |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
No cóż, nie można obrać jednaj kariery(można, ale trzeba także występować na innych ścieżkach by zostać gwiazdą), najlepiej, zrób sobie wszystko ma maksa(charyzma,kondycja i najważniejsze inwencja-bez tego nie przejdziesz nawet początku) i wtedy próbować osiągnąć Gwiazdorstwo. Póżniej możesz dążyć do perfekcji w byciu modelką - i zdobyć złota statuetkę - Manekina. Ale są tez inne statuetki, no i Simmy oraz Nagroda od fanów.
|
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Niema raczej takiego czegos jak zostanie modelka albo aktorką.Możesz najwyrzej naprzykład postanowic że chcesz byc modelką i wtedy robić rzeczy które są od modelek.Ale niema czegoś takiego że dlatego że chodziś po wybiegu dostajesz jakiś tytuł JESTEŚ MODELKĄ!
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Nie można być piosenkarka, modelką czy czymś podobnym. Jest się po prostu sławą, gwiazdą, znaną twarzą. Nie ma dokładnego podziału. Jak jesteś gwiazdą to taką ogólną.
|
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=kawaii]Niekoniecznie. Ja to robię tak, że zapraszam do siebie jakąś gwiazdę, chwilę z nią rozmawiam i kupuję jaccuzzi. Wchodzę i klikam na tą gwiazdę, żeby też weszła. Wchodzi. i natychmiast włączam tryb kupowania i obstawiam jaccuzzi kanapami, żeby nie można było z niego wyjść. Ta gwiazda siedzi w nim, bo musi i wtedy rozmawia. A po pewnym czasie siedzenia i gadania staje się przyjacielem. Bez wydawania pieniędzy.[/Q
Ja też czasami je zmuszam ale wchodzę z gwiazdą do jakiegoś pomieszczenia sprzedaję drzwi i z nią gadam itp.No i pojakimś czasie zostaje moim przyjacielem ![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Najłatwiej jest jak sie ma abrę. Po prostu żucam zaklęcie i mam spokój. Ale w jakiś normalny sposób też zdobywałam przyjaciół (gwiazd)... To było przed wydaniem abry... Chyba ajłatwiej (wg. mnie) jechać na randkę z nimi i rzem posiedzieć na tej narone kanapie (mam ułatwioną sprawę, bo nie podają dalszych dań i mogę tam siedzieć, dopóki nie zostaną przyjaciółmi, jakiś błąd w grze).
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|