![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
hihihi
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ja mam w jednej rodzinie długo ten amulet, jednak nie rzucam tego zaklęcia bo się boje że wyrośnie brzydal. Jakaś "Kukła", lub stary ludź. Robiłem test, i wychodziły ludze ładne, lub <mój avatar>
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
cZY NAPRAWDĘ to zaklęcie jest nieodwracalne? Mój dzieciak stał się dorosły i jush go nie chcę.Mam go teraz zabić?
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
ja zrobilem cos takiego
![]() ![]() ![]() to urosnietym dzieckiem przeszedlem przez wyzej wspomniane drzwi ![]() stalo sie jakby dzieckiem ale o wygladzie doroslego ![]() wtedy gdy te "dziecko" mialo kiepski humor rzucilem zaklecie doroslosc w minute ![]() i zamienilo sie w kolyske :lol: kiedy uroslo to juz bylo normalnym dzieckiem ^_^ i (chyba przez przypadek) wygladalo jak dawniej, jeszcze przed czarem ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ja lubie to zaklecie...Ale cud mi sie zdarzyl..Urodzily mi sie blizniaczki no i 1 nie bylo na panelu..I ta ktora byla na panelu kazalam zrobic czar doroslosc w minutke i sie zmienily obydwie..i...Jedna byla dorosla ale wzrostu dziecka (!) a druga noramalna..Obydwie zabilam...Mutanty mi wyszly...Ja te nie lubie tego ze moga wyjsc brzydkie simy kiedys az 4 na raz zabialm (jeden gruby drygi chudy inny nie ta fryzura inny nie ta twarz)
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Mi też się robią takie okropne twarze.Szkoda że jest to nieodwracalne.
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Raz zrobiła mi się taka śliczna babka :lol: :lol: :lol: z tak brzydkiego dziecka(tego bardzo białego z Abry)palce lizać :lol:
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
co jest potrzebne żeby wykonać ten czar???
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
DOROSŁOŚĆ W MINUTĘ
![]() skladniki: ![]() ![]() ![]() muchomory, 2x smocze łuski ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|