![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Nie chcę się z nikim kłócić...
Mam co jeść ale i tak nie mam zamiaru kupować orginału.Poprostu denerwuje mnie to, że od razu oceniacie człowieka po tym czy ma orginał czy nie. Możecie nazywać mnie piratką lub kim tam sobie chcecie nie rusza mnie to.Czy każdy kto ma orginał jest taki super wypasiony co? Wymądrzasz się tym że ty akurat masz kasę i rodzice ci kupują simsy. Ale czy to moja wina,czy to ja zarabiam?? |
![]() |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Aha. Podanie i życiorys też mam Ci wypisać?! Myślisz, że komuś bedzie sie chcialo pisac na maila i jeszcze potwierdzac na gg? Aha... Ehm... Pozatym posty takie już były poruszane - musisz podmienić uszkodzony plik na działający. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ludzie o czym Wy wogóle gadacie? Z jednej strony Ci którzy zakupili oryginał, wydali na niego kupe kasy i się rzucają z zazdrości, że inni grają za darmo pokrywając to walką o prawo. Z drugiej ludzie z piratami, którzy chcą za wszelką cenę pokazać tym drugim, że są frajerami! Ja sama mam kupę forsy a gram na piracie i nie ogłaszam tego wszędzie gdzie się da. Nie robię tego ponieważ "nie mam na jedzenie" tylko gry mi się szybko nudzą i nie zamirzam wyrzucać w błoto pięniędzy na płytki, które prędzej czy później w moim wydaniu wyladują w koszu =/. Sorry ale dla mnie ta rozmowa jest bez sensu i Ci którzy wypowiadają się tylko po to żeby powiedzieć że tu o tych rzeczach się nie pisze, są w błędzie...
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez lusia : 01.12.2006 - 19:06 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |