Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.11.2006, 16:01   #11
anthea
Guest

Domyślnie

Nie chcę się z nikim kłócić...
Mam co jeść ale i tak nie mam zamiaru
kupować orginału.Poprostu denerwuje mnie to,
że od razu oceniacie człowieka po tym czy ma
orginał czy nie.
Możecie nazywać mnie piratką lub kim tam sobie chcecie
nie rusza mnie to.Czy każdy kto ma orginał
jest taki super wypasiony co?
Wymądrzasz się tym że ty akurat masz kasę i rodzice ci kupują simsy.
Ale czy to moja wina,czy to ja zarabiam??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.11.2006, 16:03   #12
gregorycroft
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Hubert102
Gdy kładam płytke 3 to pisze że podczas kopiowania pliku TSData\Res\Sims3D\Sims09.package wystąpił problem!! Bardzo prosze o nadesłanie tego pliku na Adres [email protected] Prosze o potwierdzenie wysłania na gg 2465546.Pozdrawiam i licze na pomoc

Aha. Podanie i życiorys też mam Ci wypisać?! Myślisz, że komuś bedzie sie chcialo pisac na maila i jeszcze potwierdzac na gg? Aha... Ehm... Pozatym posty takie już były poruszane - musisz podmienić uszkodzony plik na działający.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.11.2006, 16:24   #13
Darlene
Guest

Wink

Cytat:
Napisał anthea
Nie chcę się z nikim kłócić...
Mam co jeść ale i tak nie mam zamiaru
kupować orginału.Poprostu denerwuje mnie to,
że od razu oceniacie człowieka po tym czy ma
orginał czy nie.
Możecie nazywać mnie piratką lub kim tam sobie chcecie
nie rusza mnie to.Czy każdy kto ma orginał
jest taki super wypasiony co?
Wymądrzasz się tym że ty akurat masz kasę i rodzice ci kupują simsy.
Ale czy to moja wina,czy to ja zarabiam??
Nie wymądrzam się tylk odaje Ci przykład :l Poza tym nie rozumiem ostatniego wersu. Co miałaś na myśli ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.11.2006, 18:44   #14
Trish
Guest

Domyślnie

Ludzie o czym Wy wogóle gadacie? Z jednej strony Ci którzy zakupili oryginał, wydali na niego kupe kasy i się rzucają z zazdrości, że inni grają za darmo pokrywając to walką o prawo. Z drugiej ludzie z piratami, którzy chcą za wszelką cenę pokazać tym drugim, że są frajerami! Ja sama mam kupę forsy a gram na piracie i nie ogłaszam tego wszędzie gdzie się da. Nie robię tego ponieważ "nie mam na jedzenie" tylko gry mi się szybko nudzą i nie zamirzam wyrzucać w błoto pięniędzy na płytki, które prędzej czy później w moim wydaniu wyladują w koszu =/. Sorry ale dla mnie ta rozmowa jest bez sensu i Ci którzy wypowiadają się tylko po to żeby powiedzieć że tu o tych rzeczach się nie pisze, są w błędzie...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.12.2006, 18:27   #15
lusia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Trish
Ludzie o czym Wy wogóle gadacie? Z jednej strony Ci którzy zakupili oryginał, wydali na niego kupe kasy i się rzucają z zazdrości, że inni grają za darmo pokrywając to walką o prawo. Z drugiej ludzie z piratami, którzy chcą za wszelką cenę pokazać tym drugim, że są frajerami! Ja sama mam kupę forsy a gram na piracie i nie ogłaszam tego wszędzie gdzie się da. Nie robię tego ponieważ "nie mam na jedzenie" tylko gry mi się szybko nudzą i nie zamirzam wyrzucać w błoto pięniędzy na płytki, które prędzej czy później w moim wydaniu wyladują w koszu =/. Sorry ale dla mnie ta rozmowa jest bez sensu i Ci którzy wypowiadają się tylko po to żeby powiedzieć że tu o tych rzeczach się nie pisze, są w błędzie...
A ja to potwierdzam Mam tak samo.. dla mnie też bez sensu jest kupowanie drogich płyt, które potem i tak nie będą mi potrzebne i prawdopodobnie tez wylądują w koszu Tylko niektórzy tego chyba nie rozumią... No, ale to już jest ich sprawa. Jak ktoś chce niech sobie kupuje orginały, a jak ktos nie kupuje to nie i tyle... koniec rozmowy...

Ostatnio edytowane przez lusia : 01.12.2006 - 19:06
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania