|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
Ja dwa razy próbowałam raz nie wiedzialam że przyszedł i go nie wpóściłam a za drugim razem podalam obiad potem deser , ale nie moglam u trzymać rodziny przy stole bo mialam za duzy dom . I mi się nie udało
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mi się udało
:-Najpierw rozmawiałam z nim a w tym czasie gotowałam obiad -Zaprosiłam go na obiad,dostałam dodatkowe punkty za gadanie ( przy stole)-Oprowadziłam go po najładniejszych pomieszczeniach P.s jeżeli dyrektor mówi że to nie jest odpowiednie miejsce dla dziecka ( czy coś w tym stylu ) to znaczy że potrzebuje np.więcej zabawek,przestrzeni JEDNYM SŁOWEM WSZYSTKO CO SOBIE ZARZYCZY.ALE BEZ PRZESADY ŻEBY CIĘ NIE PONIOSŁO
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
jak oprowadzic dyrka po domu?
probowalam juz z 5 razy i nic ;/ za sama pogawedke udalo mi sie zdobyc 38 pnkt ale ptrzygotowalam indyka zaprosilam go do stolu i pelne 0 pnkt wiec nie wiem co mam zrobic zeby moje dziewczynki mogly uczyc sie w prywatnej skozle ;/ |
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Musisz najpierw mu zaproponowac jednym simem oprowadzanie po domu ,a potem tym simem pójśc do jakiegoś pokoju i jak wejdzie do tego samego pokoju to na nim będzie jakaś opcja o pokoju no to kliknij na tą opcje on oceni pokój i dostaniesz punkty ,a potem znowu do nowego pokoju i tak samo
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
poprostu jak ci się nie uda zrobić tak jak napisali koledzy i koleżanki, to zafunduj sobie romansik z dyrektorem, to sie na pewno uda
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ja mialam dziwny przypadek, zaprosilam dyrektora i mialam (nie wiem jak) chyba 106 punktów, gdzies tyle i moj sim przestal z nim na chwile gadac i on sobie poszedl a moja simka sie nie dostala!! wiecie czemu??
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ja zawsze z dyrektorem gadam a potem flirtuje... i mu sie podoba
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
ja oprowadzam po calym domu(po 5-tym pokoju już ma dość).Czyli klikam na dyrektora i "oprowadź" czy coś.I wtedy chodzę do różnych pokojów,a dyrektorek za mną.I w każdym pomieszeniu klikam na niego i "pokaż pokój" później obiadek rodzinny(bo wtedy i daje sie za jedzenie i pogawedkę) i koniec.Zawsze mam jakieś 100 pkt.
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dzieci muszę z nim dużo gadać
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja nawet miałam punkty dodatkowe za kąpiel (dyra) w dużej wannie, tej z pkt aspiracji. A żeby mieć dużo punktów za obiad, najlepiej zaprosić całą rodzinkę na na obiad, i rozmawić. A jeszcze lepiej, kiedy ktoś z rodziny zna dyra, i z nim flirtuje! Sprawdziłam, to działa na pkt za rozmowę, jeżeli dobrze pamiętam...
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|