![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
ściągnąłem patcha z linku, który podałeś, odinstalowałem wszystko, postawiłem od nowa TS2, odpaliłem patch'a i ...... prosi o włożenie płytki CD4. Nic z tego nie rozumiem bo oryginał mam na DVD i włożenie jej nic nie daje - cały czas woła o CD4. Nic z tego nie rozumiem i już głupi jestem. Na poczatku myślałem, że po deinstalacji zostają jakieś wpisy w rejestrze czy ukryte pliki ale próbowałem tą samą operację na innym HDD, który mam w kieszonce (stoi XP Prof i troszke back-up'ów) i to samo. Mi to w sumie rybka bo za stary jestem i nie mam czasu na granie na kompie ![]() A powiedz mi jeszcze - czy takie uaktualnienia są przy instalacji każdego dodatku czy tylko dla podstawy ? |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
aktualizacja pokazuje sie tylko jeden raz, tylko po instalacji dodatku po podstawowym.
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
aż ręce opadają jak próbujecie pomóc.. może to będzie nie odpowiednie ale pomoże. przepal całą płytę DVD, jeśli to zrobisz to zainstaluj DEAMON Tools, później poprostu odpalasz Deamona i otwierasz za jego pomocą 4 płyte i to tylko ją wyczyta dodatkowy cd-rom. i zostaje wciśnięcie `ok`
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|