![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
rzadko to robiê, ale wypowiem siê
7,5/10 bo: - bry³a jest faktycznie paskudna, ale wkomponowana bardzo dobrze. Jak widaæ z ka¿dego brzydactwa mo¿na co¶ zrobiæ, a umiejêtno¶æ tego to du¿y sukces - we wnêtrzu wykorzystano maxistowskie dodatki, a jednak efekt jest milutki, z chêci± sama mia³abym tak urz±dzony domek |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
³adny,ale niedokoñca 7/10
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Wszystko ³adnie na prawde tylko sypialnia nie przypad³a mi do gustu ta ¶winka morska i to ³ó¿ko ech uwa¿am ¿e staæ ciê na co¶ lepszego.Moja ocena 8/10
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Nie najlepszy,ale i nienajgorszy
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Eee czepili¶cie siê bry³y, a jak tylko tu wesz³am to mnie najbardziej urzek³a w³a¶nie bry³a. Trawa czy nie wiem jak to nazwaæ pod³o¿e w ka¿dym b±d¼ razie taka za zielona i daje po oczach. My¶lê, ¿e to za du¿y teren jak na taki ma³y domek. W ¶rodku bardzo ciasno, ale ³adnie. 7/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dom wcale nie jest brzydki na zewn±trz, ale powinno byæ to bardziej dokolorowane.
![]() ![]() 6/10 |
![]() |
#17 |
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]()
Mi siê bardzo podoba tylko mo¿e usuñ ten obrazek nad chomikiem i wsaw jaki¶ drewniany.Jak na jednego sima to super
![]() Za bry³e 7/10 Na zewn±trz 6/10 Za pomys³ 10/10 Za dobranie kolorów 10/10 W ¶rodku 10/10 Ca³o¶c 8,6/10 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Podoba mi siê Ogródek taki.... Zielony
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Mi te¿ sie za bardzo nie podoba. Mam wrazenie ze to jest bardziej wiejski styl, a nie nowoczsnosc. Ogrodek tez do kitu. 4/10
|
![]() |
#20 |
Sk±d: Górny ¦l±sk
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
na pocz±tku trochê mnie rozczarowa³a¶/e¶ ale potem nie by³o znowu tak ¼le
5/10
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|