|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje simki? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 37.25% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
24 | 47.06% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.92% |
2 gwiazdki - Niezbyt |
1 | 1.96% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 9.80% |
Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mary - twarz ma ładną, ale nie podoba mi się fryzura 6/10.
Emma - przecież ona ma ten sam geneotyp co Mary i niemalże ten sam makijaż (chyba tylko szminki się różnią), ale w tej fryzurze jest jej bardzo dobrze - 9/10. |
![]() |
![]() |
#13 |
Admin Emeryt
|
![]()
Te najnowsze bardzo mi się podobają
![]()
#14 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 25.02.2007 - 16:48 |
|
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Uwaga! Większość simek pokazanych w temacie można ściągnąć TUTAJ na forum MoweSims
#16 |
Guest
|
![]()
Wszystkiw wyglądają jak z jakiegoś serialu ^^
Ok, od początku: Sarah -> Całkiem ładna. Ma tylko jakiś taki.. szeroki nos. I pociągłą twarz. 8/10 Agathe -> Ma w sobie coś, co mnie strasznie urzekło. Ciekawy kształt oczu. Bardzo mi się podoba. 10/10 Autumn -> Łożesz. Ma okropnie długą twarz. I nie podoba mi się puder. 5/10 Lilly -> Dziwny nos.. I jakoś kiepsko jej w tej fryzurze. Sama nie wiem.. 7/10 Nancy -> Nie jest bardzo piękna, ale ma w sobie coś zmysłowego. Ma fantastyczne oczy, niesamowite spojrzenie. 10/10 Beatrice -> Wygląda jak zwykła kobieta. Poprostu. Dodaje jej to niesamowitego uroku i czegoś takiego.. że można uwierzyć w jej istnienie. 10/10 Dotorhe -> omC. Nje, nje, nje.. Grube ciemne brwi, do blond włosów.. Wąskie usta i nienaturalny nos.. Nie pdooba mi się wcale. 2/10 Marile -> Umiech ma straszny, heh xP Ale ogólnie jest w porządku. Jakoś te brwi się tak strasznie nie odcinają jak u poprzedniczki. Aczkolwiek, wolałabym ciut jaśniejsze.. 8,5/10 Valentine -> Wiecznie zamyślona, zerkająca gdzieś tam na bok.. Sprawia wrażenie realistyczne. 9,5/10 Cloe -> Ewidentnie ma zeza, hehe. Ale tego się nie czepiam xP Nie podoba mi się kolor szminki.. Do niczego nie pasuje. Ogólnie bardzo ładna dziewczyna. 9/10 Annabelle -> Jak starsza kobieta po operacjach plastycznych. Ma dziwną twarz.. Ale nie jest bardzo źle. 6/10 Monica -> omC. Nje, nje.. Twarz jak dokładne jajko. Długi, kanciasty nos. Okrutnie różowa szminka. Nie podoba mi się. 2/10 Edith -> Ładne oczy. Tylko oczy. 6/10 Mary -> Ładniutka. Dziewczyna z teledysku. Wszystko wyjątkowo do siebie pasuje. 10/10 Emma -> Dziewczyna z Havany. Za wyjątkowo ładnego chłopaka tez uchodzić by mogła xP W porządku. 10/10 To by było na tyle. Rób dalej ^^ |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Sarah - 8/10
Ładna. Taka roześmiana. Agathe - 9/10 Też mi sie podoba. Autumn - 5/10 Zbyt chuda twarz jak dla mnie... Lilly - 9/10 Sprawia wraażenie rozpromienionej i młodziutkiej. Ja takie lubie. Nancy - 8/10 Bardzo ładna. Beathrice - 4/10 Nie podoba mi sie.Zbyt pulpetowata i pociągła twarz. Dorothe - 3/10 Kwadratowa twarz. Marile - 7/10 Troche nie tego... Nie w moim guście. Valentine - 9/10 Ładne oczy. Cloe - 7/10 Usta nie teges. Anabelle - 4/10 Niefajna fryzurka i wogóle... Monica - 3/10 Jajowata twarz. Edith - 1/10 Nieładna. Mary - 9/10 Bardzo ładna. Emma - 9/10 Bardzo realistyczna. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Sarah - 10/10
Bardzo ładna i ma śliczne oczka ![]() Agathe - 10/10 Super! Taka hetera ]:-> ale fryz super Autumn - 1/10 Brzydka... wąska twarz i zdecydowanie za małe usta... punkt za szminkę Lilly - 8/10 Ładna fryzurka i oczka... ale taka troche dziwna szyja ![]() Nancy - 9/10 Ładna... wszystko cool tylko ta cera... Beatrice - 6/10 Ładna fryzurka, oczka i kształt ust... ale jak przy wszystkich Simkach za małe usta i za duży nos :wacko: Dorothe - 0/10 Brzydka... wygląda jak zombie... Marile - 7/10 Ładne oczy, fryzurka, szminka i kształt ust Valentine - 10/10 Słodziak! ![]() ![]() Cloe - 9/10 Śliczna fryzurka, piękne oczy ale niestety za mocna szminka Anabelle - 9/10 Ładna fryzura, oczy i kształt ust... lecz za jasna cera Ogółem: wszystkie Simki mają brzydkie nosy za wąske i za długie :wacko: niektóre za wąske usta -------------- Monica - 10/10 Cudo! Świetna szminka, fryzura i oczka ![]() Edith - 9.5/10 Wszystko git tylko brwi za proste Ogółem: znowu te same nosy... a usta Edith też za wąskie -------------- Mary - 10/10 Znowu piękne lśniące oczka ![]() Emma - 10/10 Podoba mi się najbardziej... tylko ten nos... -------------- Rada: popracuj nad nosami Simek... wszystkie są naprawdę ładne ale ten nos psuje ich całą urodę ![]() Pozdrawiam Nikita |
![]() |
#19 |
|
![]()
Heh, nos jak nos, nie wiem czemi Ci się nie podoba.
Brwi u Edith takie właśnie miały być. Nie moge dawać tych samych brwi, bo byłoby nudno. Autumn - kształt twarzy jest z pierwszej twarzy ![]() ![]() A jeśli chodzi o usta - jakoś nie przepadam za wielkimi ustami a'la Angelina Jolie, ja tam wolę delikatne, słodkie usteczka ![]()
#20 |
|
![]()
zadne nie przypadly mi do gurstu... moze Emma troche....ja nie lubie kreconych wlosow
![]()
|
|