Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.02.2007, 14:13   #11
Yasmine_++
Guest

Domyślnie

O maj gat dom jest super bardzo mi się podoba 10/10
Cud miód i orzeszki

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.02.2007, 09:17   #12
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Przede wszystkim Naturalność

Na początku powiem, że w Miłowie też mam ulicę Bajkową ;D A teraz co do domku:
Z zewnątrz jest bardzo ładny... Nie mam nic do krzewów-mi się podobają. Bryła bardzo prosta, ale w takich gustuję. Ogród-taki jak w prawdziwym domu. Zachowałaś tu dużą naturalność.Nie lubię domów, które są tak jakby sztuczne. Twój dom-szczególnie z zewnątrz jest jak prawdziwy! Aż chce się w nim zamieszkać
W wewnątrz troszkę pusto, ale śliczna łazienka! Schody też super! Nie zajmują miejsca, a są bardzo efektowne. Ogólnie jest super!
W środku zmieniłabym tylko kuchnie...Stół znajduje się w niewłaściwym miejscu i brakuje na nim jakiegoś wazonu ;D Na zewnątrz natomiast nie podoba mi się oczko...
Ale mimo tych drobnych błędów, domek jest jednym z najładniejszych jakie widziałam. Daj do ściągnięcia :*
Gratuluję i mam nadzieję, ze to nie jest twój ostatni domek
PAMIĘTAJ-LICZY SIĘ NATURALNOŚĆ

stare 23.02.2007, 14:45   #13
moniaa168
Guest

Domyślnie

Śliczny domek nigdy takiego ładnego domu nie widziałam. W środku tez jest bardzo ładny i w moim stylu Daje 1000000000000000000/10 pozdrawiam

stare 23.02.2007, 18:33   #14
Karolcia_884
Guest

Domyślnie

bardzo ładny!! najbardziej przypadly mi do gustu sypialnie. domek z zewnatrz nie wyglada zbyt zachwycajaco ale i tak bardzo mi sie podoba. daje 7,5/10

stare 24.02.2007, 19:57   #15
Raishana
Guest

Domyślnie

Dzięki:) Ciesze się, że domek wydaje się naturalny, bo nie chciałam aby był 'sztuczny'.
Co do jadalni, faktycznie.. troszkę taka ciemna. I brakuje tego wazonu faktycznie;)
Dziękuję za tak wysokie oceny.. Naprawdę się nie spodziewałam. Szczególnie, że ten dom nie był budowany na pokaz, tylko do użytku własnego.. Mam podobnych pełno w grze:)

Jeśli ktoś by chciał to domek można pobrać (wraz z rodziną):

Posiadam: Na Studiach, Nocne Życie, Własny Biznes, Zwierzaki, Zestaw Świąteczny (ten starszy), Rozrywkę Rodzinną.

Dodatki ściągam m.in. z: Rosesims2, VitaSims2, Sims2Sisters, 11 Dots, ModTheSims2 oraz z paru innych, których adresów nie zapisałam..

stare 25.02.2007, 18:39   #16
babyborn96
Guest

ThumbsUp Domcio jest cOOl

Wiesz mi się najbardziej podoba ten domek w_ogóle fajnitkie zdjątka i itd.

PE.ES:Niech nie obrażają się inni na Mnie bo powiedziałam że ten domek jest "najładniejszy". Skąd masz ten hamak ?

Ostatnio edytowane przez Eámanë : 25.02.2007 - 21:13

stare 01.03.2007, 19:03   #17
Akmiss

Reputacja: 13
Domyślnie

Ładny dom , wygląda rzeczywiście naturalnie. Ogród jest świetny ! I wogóle dom bardzo mi się podoba 8/10
Pozdrawiam
Akmiss jest offline  
stare 10.03.2007, 22:31   #18
Jutka6
Guest

Domyślnie

Potwierdzam Twoje słowa, że dom na zewnątrz wygląda przytulnie tylko ten mur psuje trochę tą przytulność. Nie podoba mi się, że rośliny wstają poza mur. W środku jest całkiem dobrze. W salonie nie podoba mi się to, że są dwa kolory drewna takie jasne na sofach, schody i ciemne stół, krzesła (itp.) i w ogóle pokój troszku ciemny. Toaleta spoko tylko ci przyjaciele to się chyba niczego nie wstydzą takie duże okno... Jestem ciekawa czy po tych schodach w ogóle można wchodzić, bo coś mi się wydaje, że nie. Na górze jest ładnie, szkoda, że nie ma łazienki, bo jak im się zachce to muszą biegać na dół, a tak to by mieli pod nosem. Na jeden z balkonów jest trochę pusty. Strych jest wprost obłędny.
8/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania