![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Bryła? Hm.. Trudno powiedzieć jest napewno dziwna ale i pomysłowa jak to powiedziała Jutka6. Kuchenne meble nie pasują są niebieskie? A powinny być raczej zielone. Żółty z pomarańczem: To jest bleee i jakie ochydne. No więc muszę ci powiedzieć ,że odejme ci 3 punkty za te błędy. 7/10
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
MASAKRA ! O matko ! Jakie meble w kuchni ! Co za dach ! Ochyda ! Za duże pomieszczenia ! Ogólna ocena za dom 2/10. Sorry.
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ładny dom!
8/10 Tylko jest 1 minus. Jak jest dom na dworze to kolor mi się nie podoba. Pozdrowionka Jesta :laugh: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła; trochę dziwna, ale ciekawa
![]() ![]() Wnętrze średnio mi się podoba. :con:. Ocenka:8/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi sie kuchnia, sypialnia i wielkość pomieszczeń. Duże i bardzo puste
7/10 |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
Powiem, że niezły. Ale nie podoba mi się pomiesznie kolorów. Na początku neonowa zieleń, poźniej błękit, a na końcu pomarańcz. Moja ocenka 8/10.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Podobała mi się łazienka, fajne połączenie jasnych brązów i zieleni roślinek i dodatków. Ale dawanie paneli do łazienki jest trochę nieżyciowe (szybko by się zniszczyły od wody). Czasem trochę przesadzasz z dawaniem wszędzie jednego koloru (ta jednolicie zielona jadalnia dawała wrażenie psychodelii).
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
śliczny wprost przecudny 10/10
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się podoba, zwłaszcza, że ja podczas budowania nie zajmuję się bryłą jako, że chcę zrobić dom jak najbardziej funkcjonalny, bo zwykle robię domy żeby w nich grać (szkoda byłoby mi czasu na męczenie się by gdzieś pokazać, a potem przebudowywać bo to i tamto xD).
Mi się nie podoba kuchnia - jak dla mnie to bardziej wygląda na jakiś zestaw do zabawy dla dziecka... Jadalnie jest ładna tylko do tej "dziecięcej" kuchni nijak pasuje... Na dworze basen zrobiłabym mniejszy, albo jakoś bardziej udziwniony w kształtach, bo taki duży to tak prawdę mówiąc tylko dużo miejsca zajmuje. Łazienka - cóż, ja wolę mniejsze łazienki, których nieodłacznym elementem są kafelki przynajmniej na podłodze. Czasem, owszem żałuję, że nie zmieszczę tam ślicznych szafeczek typowo łazienkowych, ale jednak jakieś przyzwyczajenie do małych pomieszczeń w tej kwestii mi zostało. Nawet te dywaniki by się chyba lepiej na kafelkach prezentowały ;p. Sypialnia - zdecydowanie dałabym tam inną podłogę, ta jest taka 'antyczna', a meble jednak masz tam nowoczesne. Może odpowiedniejsze byłyuby właśnie panele? ![]() Pokój dziecka - nie mam nic do zarzucenie ;p. Hm, a punkty... myślę, że dobre 7/10^^. Ostatnio edytowane przez Lorena : 17.06.2007 - 19:01 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
domek nawet fajny ale nic w nim ciekawego nie ma 6/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|