![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Kurde, chciałam Ci to spakować, ale coś nie wyszło i gra mi się wywaliła
![]() Spróbuj zrobić tak (jest to dokładniejsze wyjaśnienie tego, co powiedziała 13_aga_13): 1. Wejdź w "Moje Dokumenty". 2. Zmień nazwę folderu EA Games, na jakąkolwiek inną. 3. Włącz grę i wejdź do Miłowa. 4. Spakuj potrzebną Ci parcelę do pliku. 5. Wyłącz grę. 6. Wywal z "Moich Dokumentów" folder EA Games (po odpaleniu gry automatycznie utworzył się nowy), zaś ten, któremu zmieniłeś nazwę, przemianuj z powrotem na "EA Games". 7. Zainstaluj spakowaną wcześniej parcelę. 8. Wejdź do gry i ciesz się odzyskanym domkiem. Mam nadzieję, że opisałam w miarę jasno. Nie daję Ci 100% pewności, że wszystko będzie w porządku, gdyż sama nigdy nie kombinowałam w ten sposób. Został on jednak opisany przez Margerytkę na forum Designers, a ona jest bardzo doświadczona, więc możesz jej zaufać ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
niestety nie wysle juz tego domku bo stracilam Miłowo;( ;( ;( :1smutny: nie moge wytrzymac a byly tam fajne rodzinki Maxisowe i moje ;( :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
sorry za taki post bez sensu ale zozolinka czy my sie nie spotkalysmy na simsweb tam mnie zbanowali za nic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
chyba nie bo na SimsWeb nie jestem zalogowana
|
![]() |
![]() |
#15 |