![]() |
#11 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
bardzo fajny kształt domu z lotu ptaka.. nieco gorze od frontu.. i zbbytnio drewniany.. 6/10
w środku wszystko brązowe i takie mdłe.. łazienka ochyadna sypialnia może być i bardzo fajne płytki w kuchni 4/10 ocena końcowa 5/10 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
dziękuję za linka
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
domek śliczny daje 10/10
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bardzo ładny. POdobają mi się lustrzane podłogi (powiedzcie gdzie je ściągnąć a będę szczęśliwa
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Domek jest P-I-Ę-K-N-Y 10/10. Mam pytanko: Jak robisz takie ładne zdjęcia, bo ja jak w simsach robiłam to zawsze mi wychodziły brzydkie, a ja tu mam wrażenie, że jestem po prostu w tym domu
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
e...rozumiem ze jesteś nowy...ale nie odświerza się starych tematów :C zawsze sprawdzaj datę...jeżeli dawno ktoś nie pisał, też nie pisz =D
Pozdrawiam Jak już piszę posta to ocenie chate...7/10
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek
![]() Zewnątrz- Rzeczywiście, niewielki, ale tu nie widać tej szczypty nowoczesności, domek jest parterowy i raczej przytulny. Chociaż nie podoba mi się kolor i rodzaj tynku, i to że łączyłaś/eś dwie barwy. Brakuje mi też ogródka, ale przyjmując, że to starter i biorąc pod uwagę, że ma dwa klomby daję 7/10. Ogród: Nie będę oceniała ogrodu, bo go nie ma, klomby to takie jakby... wykończenie domku, dlatego nie biorę pod uwagę. Bryła: Bardzo prosta, ale... ciepła. Podoba mi się, bez zbędnych kątów i ścian. Skromna, ale taka prawdziwa. Dach pasuje do całości, jak już pisałam wcześniej minus za tynk. Ale ogólnie jest dobrze. Też 7/10. Wnętrze: Zacznę od holu, bardzo ładny, ten żyrandol bardzo tu pasuje, nie mam zastrzeżeń. Potem kuchnia też mi się podoba, ale znowu problem ze ścianami, nie pasuje mi kolor i faktura... widzę, że właśnie tu tkwi problem, a dobra tapeta czy kolor farby bardzo podkreślają charakter wnętrza... Tak więc na czym to skonczyłam? Ah tak, kuchnia, ładna. Salon też mi się podoba, tyle, że ten obraz mi tam nie pasuje. W łazience czepnę się blatów (kolor i wzór) oraz kafelków, mają identyczny odcień i te na podłodze i na ścianach, co nie wygląda zbyt fajnie. Sypialnia najzimniejsza, ale utrzymamana w ładnych kolorach, chyba najładniejszych w domku. Ogólnie dobrze, aczykolwiek masz niestety problem z kolorami i nad tym trzeba pracować. 7/10 ![]() Razem: 21/30 Bardzo dobry wynik ![]() Uwagi: Cały domek to rzecz gustu, znajdą się tacy którym będzie się podobał, ale i jego przeciwnicy. Jest przytulny, jak napisałaś/eś ze szczyptą nowoczesności, dlatego myślę zadowolił wielu. Ładne rozmieszczenie i fajne wykorzystanie pomieszczeć. Radziłabym pozmieniać kolory ścian, i tynk na zewnątrz i może wziąść się za ogród? Altanka, czy basen, a może taras, poprawi sprawę? Wierzę w ciebie, popracuj efekty będą widoczne. Trzymaj się i powodzenia ![]() Pozdrawiam, Kasia. |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się kuchnia i kącik z telewizorem. Łazienka wyglądała by super gdyby kolor ścian był inny. Ogólnie za dużo jest drewna, pojawia się w każdym pomieszczeniu. W holu, salonie czy jadalni, dominuje beż, nie ma czegoś co by przyciągało wzrok, przez co te pomieszczenia nie wyglądają atrakcyjnie. W gabinecie podobają mi się obrazki na ścianach. Z zewnątrz domek ładnie się prezentuje, ale po wejściu do niego spodziewałabym się innych kolorów. I masz u mnie minus za kosz na śmieci, który stoi tuż obok drzwi wejściowych.
Kolorystyka mi nie odpowiada, ale domek jest przytulny. 7/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo mi się podoba. Łóżko po schodkach jest świetne. Nie widzą mi się tam jednak te paski, nie przepadam za nimi. I kwiatki w łazience
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|