|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
domek śliczny daje 10/10
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
e...rozumiem ze jesteś nowy...ale nie odświerza się starych tematów :C zawsze sprawdzaj datę...jeżeli dawno ktoś nie pisał, też nie pisz =D
Pozdrawiam Jak już piszę posta to ocenie chate...7/10
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Bardzo podoba mi się kuchnia i kącik z telewizorem. Łazienka wyglądała by super gdyby kolor ścian był inny. Ogólnie za dużo jest drewna, pojawia się w każdym pomieszczeniu. W holu, salonie czy jadalni, dominuje beż, nie ma czegoś co by przyciągało wzrok, przez co te pomieszczenia nie wyglądają atrakcyjnie. W gabinecie podobają mi się obrazki na ścianach. Z zewnątrz domek ładnie się prezentuje, ale po wejściu do niego spodziewałabym się innych kolorów. I masz u mnie minus za kosz na śmieci, który stoi tuż obok drzwi wejściowych.
Kolorystyka mi nie odpowiada, ale domek jest przytulny. 7/10 |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Domek bardzo mi się podoba. Łóżko po schodkach jest świetne. Nie widzą mi się tam jednak te paski, nie przepadam za nimi. I kwiatki w łazience
Ogólnie to jest piękny.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Nie podoba mi się od zewnątrz. Taki za bardzo drewniany... :1smutny:
W środku mi się baaardzo podoba. ![]() No i ogród taki pusty... 8,5/10 |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzo ale to BARDZO ładny domek. Przytulny, malutki, starsznie rozbawiły mnie szafki w WC, który idealnie pasują do całości domu. Najbardziej podoba mi się miejsce gdzie jest TV.
10/10 |
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
Domek bardzo fajny 9/10... Sypialnia jest bardzo pomysłowo urządzona
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Fajny.Ale niestety nie podoba mi się salon i łazienka.7/10.A co do eweliny to na nich jest nakładka.Daj swój e-mail to ci na niego prześlę linki do downolads!
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Nawet fajny. 8/10 Nie podoba mi się ta tapeta w kwiatki.
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|