![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz nawet ciekawy, ale w środku trochę pusto np. w kuchni i łazience w salonie było najlepiej
![]() Moja ocenka: dobry ( oceniam szkolnymi ocenkami ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Domek śliczny jak zwykle w wykonaniu Kubusia
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny domek...Daje 10/10
Znowu... Robisz piękne domy!! |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Taki sobie
Pozdr. ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz domek prezentuje się ładnie i ciekawie. Bez zbędnych udziwnień, acz oryginalnie.
Szkoda, że dałeś tak mało zdjęć [zwłaszcza "boli" brak rzutów i całości bryły], bo nie we wszystkim można się dokładnie rozeznać. Przedpokój: Zastanawia mnie, czy te dywany się na siebie nakładają i czy był to zabieg celowy, bo wygląda to co najmniej dziwnie. Kuchnia: Brak jej charakteru, niestety. Bardzo zbliżone do siebie kolorystycznie: podłoga, ściana, szafki, krzesła - to sprawia bardzo mdłe wrażenie. Salon: Podoba mi się. Dywan dodaje trochę "ognia" do bardzo statecznej reszty [znów czepiam się ścian i podłóg ![]() Sypialnia: Całkiem przyjemna ![]() Ogólnie jest całkiem-całkiem ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
swietny pomysl z frontowym wejsciem. gratuluje wyobrazni przestrzennej . napewno wykorzystam to jakos :shifty:
|
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
domek fajny ale nie lubię dodatków.9/10
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Bez komentarza bo bym musiał pod każdym twoim domkiem pisać to samo xD 4/10
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Super : można było by wiedziec jakiej posiadasz wersje simsów ? xD i czy sciągałeś/łaś dodaty z internetu : xD
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|