|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Mam taki problem. Gdy gram w simsy 2 cztery pory roku nigdy nie mam sniegu, albo spadających liści samych z siebie. Zawsze muszę używać maszyny do tworzenia pogody. Czy coś z moją grą jest nie tak, czy muszę dłuuuuugo czekać??? Help :gu:
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
To nie musi być błąd w grze,ale może. Mi np. też czasami zimą nie pada śnieg. A jak jest w następnej porze roku tzn. następnej zimy np. ?
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Czasem tak jest. Raz przez cala zime, wiosne i lato nie mialem opadow, dopiero jesienia, i malo. Ale za to lisci mi pelno spadalo. Natomiast ostatnio zaczal padac snieg w srodku wiosny... Generalnie wydaje mi sie ze to zalezy od "humoru gry" i od parceli na ktorej jestes. Moze to taki blad... sam nie wiem
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dzięki :* :* poczekam jeszcze kilka pór roku
A tak przy okazji to mam raczej dobrą kartę graficzną )
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
No co za to by były cztery pory roku jakby w zimie był tylko śnieg musi być trochę inaczej że nie będzie przez zimę śniegu a będzie w następną zimę więc grzecznie zaczekaj xD
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
______________________________ Jeśli ktoś chce ciuchy do ściągnięcia dla simów za free to pisać mi na meila- [email protected] |
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 12
|
Jeśli w zimie nie pada śnieg, to znaczy że gra odzwierciedla ostatnią zimę
Tez tak kiedys mialam. Albo raz moi simowie pod koniec wiosny zaczęli nosić ubrania wierzchniowe. Zabawnie to wyglądało, szczególnie kiedy przyszło lato, a oni nie przestawali nosić tych swoich ubranek.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|